(FOTO) STRASTVENI POLJUBAC ĆERKI ANICE DOBRE I BRANISLAVA LEČIĆA OSTAVIO SVE BEZ DAHA: Mina Sovtić otkrila kako je reagovala njena majka!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.05.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica otkrila je kako je biti ćerka Anice Dobre.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mina je otkrila da je Anica nije podržavala...

Mlada glumica Mina Sovtić, ćerka glumice Anice Dobre, počela je svoju karijeru ulogama u serijama "Žigosani u reketu”, “Koreni”, “Dug moru”, “Tri muškarca i tetka”, a glumi i u “Zvezdara teatru”.

Ova glumica mnogo pažnje je privukla kada je u seriji “Dug moru” imala strastven poljubac sa ćerkom Branislava Lečića, Anom. Mina je jednom prilikom za "Mondo" otkrila kakav je put mlade glumice i da li ju je majka u tome podržala:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Imala je strastven poljubac sa Anom Lečić...

-Mama me nije ni podržala, niti bila protiv toga da postanem glumica. Dosta ljudi bira profesije svojih roditelja, pa ne vidim zašto tako ne bi bilo i sa decom glumaca. Problem nastane samo kada se misli da se uloge dobijaju po toj osnovi, a istina je da mi nije lakše zato što sam njeno dete. Sve ima svojih prednosti i mana. Nešto jeste došlo lakše, a za nešto sam morala više da se pomučim, pa sve to na kraju dođe u balans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading