MARIJA MAZNULA BIVŠEG MUŽA ANE MIHAJLOVSKI: Planula ljubav između glumice i vlasnika produkcijske kuće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubrzo nakon razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina Karanova našla novog dečka Gorana Stamenkovića!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Skinula joj je muža!

Srpska glumica Marija Karan, nakon razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, uplovila je u emotivnu vezu sa bivšim suprugom voditeljke Ane Mihajlovski i vlasnikom produkcijske kuće "Emoušn" Goranom Stamenkovićem Gošom.

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, glumica i biznismen otpočeli su romansu ubrzo pošto je dobila glavnu ulogu u domaćoj verziji serije "Dinastija", koju snima upravo Gošina produkcijska kuća. Prema tvrdnjama upućenih, Goran i Marija svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno.

Marija je od Goše dobila ulogu u domaćoj verziji serije "Dinastija"

- Karanova nije imala nekih većih problema u braku, ali kako ni pored brojnih poznanstava nije uspela da ostvari karijeru u Holivudu, želela je da se vrati svom poslu u Srbiji. Tu su krenule sve češće nesuglasice, koje je par okončao razvodom - otkriva izvor za naš list i dodaje:

RepublikaFoto: Promo

U braku živela holivudski san

 

Podsećanja radi, Marija je sedam godina bila u braku sa Džoelom Lubinom, s kojim se 2014. venčala u Crkvi Ružica na Kalemegdanu. Svadbeno veselje organizovali su u krugu porodice i najbližih prijatelja, među kojima se izdvajao britanski glumac i reditelj Rejf Fajns, koji im je bio i kum. Glamurozno slavlje upriličili su i u Los Anđelesu, gde su stvorili idiličan dom na Sanset strip bulevaru, u vili koju su kupili od Džejsona Stejtmana. Početkom februara zvanično su se razveli u srpskoj prestonici, gde je Marija ostala sa sinom Markom Leom, dok se Lubin vratio u Ameriku. Par je i nakon okončanja braka ostao u dobrim odnosima, a pronela se i vest da je luksuzna kuća čiju vrednost američki mediji procenjuju na višemilionski iznos posle rastanka, navodno ,pripala Mariji i detetu.

- Marija je od Goše dobila ulogu u našoj verziji "Dinastije". Varnice su sevnule već nakon prve klape. Nisu mogli da sakriju simpatije. Goran je sve češće dolazio na snimanja i cela ekipa je videla da se nešto dešava. Ubrzo je Marija na setovima počela da dobija na stotine ruža, a fotografije sa buketima delila je i na društvenim mrežama, ne otkrivajući od koga su. Viđaju se uglavnom nakon snimanja, u kasnim večernjim satima. Marija ga posećuje u njegovom domu na Dedinju. Još uvek se trude da sakriju vezu, ali je pitanje trenutka kada će ona postati javna.

RepublikaFoto: facebok.com/Goran Stamenkovic

Goša bivšu suprugu vodi na putovanja

Goran Stamenković takođe održava dobre odnose sa Anom Mihajlovski, s kojom ima ćerku, o čemu svedoče putovanja na koja odlaze skupa. Iako ne vole da se eksponiraju, mediji su ih jednom prilikom raskrinkali kada je voditeljka objavila fotografiju iz Amerike na kojoj se u pozadini nazirao i Goša. Nekoliko meseci ranije su, navodno s naslednicom išli i na putovanje u Italiju. Vlasnik "Emoušna" poznat je i po dugogodišnjoj vezi sa voditeljkom Katarinom Šišmanović.

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt sa Marijom i Goranom, ali do zaključenja broja oni nisu odgovarali na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Beograđanin1958

08.06.2021 09:30

To se zove prostitucija na krupno. Marija Karan ne nalazi desetine finansijera nego jednog ali punišu, pa se onda usredsređuje na njega, daje sve od sebe (glumi suprugu i majku kao prava, što bi rekli) obrlaćuje ga i živi dobro nekoliko godina. E kada taj ukapira i šutne je ona onda traži i nađe drugog za iskorišćavanje. I evo! Goša! Niko drugi nego baš vlasnik "Emoušna" ! Čudo. Kako to da nije našla nekog službenika u pošti ili banci, ili apotekara, ili, ajde, vlasnika pumpe? Ili bogatijeg poljoprivrednika? Neee... To je to, prosituisanje na krupno.

Živomir Stanisavljević

08.06.2021 10:08

Njena posla.