SVI ZNATE KO JE ALEKSIS, A NEĆETE VEROVATI KO ĆE BITI BLEJK KARINGTON: Otkrivamo detalje sa snimanje POPULARNE SERIJE "DINASTIJA"

Autor:

Zabava

07.06.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znaju ko će u popularnoj seriji biti Aleksis, a sad otkrivamo ko će biti Blejk Karington.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Glumici iz serije "Dinastija"

Jedna od najpopularnijih sapunica svih vremena "Dinastija" dobija svoju srpsku verziju koju će gledaoci moći da prate od jeseni na Pink televiziji.

Naime, snimanje ovog velikog projekta je uveliko u toku, u ovom ostvarenju ćemo gledati čak 600 glumaca, a producenti nisu želeli da otkriju sva imena, ali mi vam otkrivamo neke informacije sa snimanja.

Nedavno su osvanule fotke Marije Karan sa snimanja, te su mnogi gotovo sigurni da je baš njoj pripala uloga glavne zlobnice Aleksis Kolbi, dok će Branimiru Popoviću pripasti uloga Blejk  karingtona.

U glumačkoj postavi srpske Dinastije su pored Marije Karan i Branimira Popovića ostale uloge:

Frano Lasić – Blejkov advokat Mičel, Peđa Bjelac – Sesil, Milena Živanović – Klaudija, Ana Savić – Kristal, Milutin Milošević – dr Nik.

Srpska verzija jedne od najpopularnijih spunica svih vremena biće najskuplji domaći projekat svih vremena, a za potrebe snimanja nabavljeni su luksuzni satovi, automobili...

U Glumačkoj postavi pored Marije Karan i ostalih naći će se Aleksandar Radojčić, Marina Ćosić, Zoran Cvojanović, Mima Karadžić, Milan Lane Gutović i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading