(FOTO) JELENA ROZGA PRONAŠLA PRAVU LJUBAV: Osvojio je SLAVNI KUVAR, njegov IZGLED neće vas ostaviti RAVNODUŠNIM!

Autor:

Zabava

07.06.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ludo zaljubljena.

 

Foto: instagram.com/jelenarozgaofficial
Jelena Rozga u srećnoj vezi sa kuvarom

Hrvatska pevačica jelena Rozga već neki period uživa u ljubavi sa splitskim kuvarom Ivanom Požaninom. Šarmantni Požanin je jedan od najboljih hrvatskih kuvara, čije su specijalitete probali između ostalog, teniser Novak Đoković, holivudski glumac Džon Malkovič, vozači Formule 1, ali i članovi kraljevskih porodica.

Prema pisanju Kurira, Ivan je sedam godina mlađi od pevačice, a upoznali su se u martu u njegovoj emisiji "Guštan... s Požaninom", gde je Rozga bila zajedno s Tončijem Huljićem i pevačem Joletom.

Redovno su se dopisivali, a zgodni kuvar ju je posebno osvojio kulturom i pažnjom, ali i sa večerama, kad joj je spremao specijalitete koji su je oduševili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

 

- Ona je presrećna otkad su zajedno. Tonči je kumovao vezi, odmah se videlo da varnice između njih postoje, a gde ima dima, ima i vatre. Uživaju zajedno, ali ne vole da se javno eksponiraju, tako da zasad neće da potvrde, niti da demantuju vezu. Polako, zaljubljenost se ne može dugo kriti. Otkad su se smuvali, nisu se razdvajali, tako da im je teško pao Jelenin dolazak u Beograd pre nekoliko dana, gde je snimala jednu emisiju s koleginicom Natašom Bekvalac - ispričao je izvor za gorepomenuti list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading