POKAZALA JAHTU SA ŠEST SPAVAĆIH SOBA: Lepa Brena objavila snimke luksuznog plovila, a evo gde je usidrena!

Autor:

Zabava

06.06.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović, obožavaju da krstare zbog čega su sebi priuštili jahtu kako bi sami mogli da obilaze šta požele.

RepublikaFoto: instagram.com/lepabrenaa
Kupila sebi jahtu i sad može gde hoće... Lepa Brena

Pevačica je nedavno otkrila šta sve ima u svojoj jahti, kao i koliko je dugačka, a sada je njeno plovilo usidreno u Crnoj Gori s obzirom na to da su Boba i ona odlučili da krstare Jadranskim i Sredozemnim morem:

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - rekla je Brena u jednom od ranijih intervjua. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading