IZBIO HAOS U ZVEZDAMA GRANDA? Karleuša i Ana Bekuta u klinču zbog Popovića, DRMA JE KLIMAKS, TO JE KRIZA SREDNJEG DOBA!

Autor:

Zabava

07.06.2021

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u Zvezdama Granda između Karleuše i Bekute!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Karleuša i Bekuta u klinču zbog Popovića!

Kako Scandal saznaje, Saša Popović pokušao je da zavadi Anu Bekutu i Jelenu Karleušu! Naime, Popović je pred svima rekao kako je Jelena pljuvala Anu da je drma klimaks i da više ne zna šta priča, kao i da su to sve posledice krize srednjih godina.

Bekuta van sebe!“Šta me je još pljuvala?!“

– Kad je čula šta Popović izgovara, Ana je skočila kao oparena, pa je pitala: A šta je još Jelena rekla za mene, ajde reci mi, baš me zanima! Hoću sve da znam, pričaj – prepričava izvor i dodaje:

Na to je Jelena skočila i dobacila: Ne lupaj, Popoviću! Nisam nikad rekla da je žena u klimaksu, rekla sam da je otpozadi kao Kim Kardašijan! Kad je to čula, Ani se taj komentar dopao, ali nije joj bilo pravo zbog konstatacije da je u klimaksu, međutim, Sale nije odustao, pa je zapretio Jeleni da će svakom članu žirija reći šta Jelena priča o njima i tako je negde umirio, ali ne za stalno – zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading