ŽENE GLAVNA KARIKA U KLANU VELJKA BELIVUKA: Sumnja se da su starlete i ljubavnice PRALE NOVAC I BILE PARAVAN!

Autor:

Hronika

07.06.2021

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važnu ulogu u ozloglašenoj kriminalnoj grupi imale su i pripadnice lepšeg pola, sumnjiče se da su prale novac, prenosile poruke i služila kao paravan u poslovima.

RepublikaFoto: ST/VVLADIMIR LUKIĆ, Tanjug/RADE PRELIĆ
Tekst potpisa

Među članovima ozloglašenog kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se tereti za najteža krivična dela, važnu ulogu imale su i žene!

Tokom istrage nakon hapšenja ove grupe 4. febrauara, utvrđeno je i da su pripadnice lepšeg pola učestvovale, na razne načine, kao podrška i paravan u njihovim akcijama - sumnjiče se da su prale novac, prenosile poruke i razne informacije ili namamljivale žrtve.

Belivuk i Miljković sumniče se da su godinama su činili najmonstruoznije zločine, a krili su se pod paravanom Partizanove navijačke frakcije Principi. U sklopu velike istrage saslušane su i brojne žene, a među njima su starlete Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, kao i Milica Živanović - Mimi Oro.

RepublikaFoto: e- stock, ST/Vlada Lukić, Tanjug/Rade Prelić

Takođe, saslušana je i Belivukova supruga Bojana, ali navodno u svojstvu građana i ona je nakon toga puštena. Velika prašina podigla se kada se otkrilo i da je M. R. dugogodišnja ljubavnica Velje Nevolje, koja je pod istragom zbog sumnje da je imala krucijalne dokaze ove kriminalne ekipe.

- Istražitelji su od Veljine ljubavnice zaplenili pet telefona, laptop računare i oni su poslati na veštačenje. Sumnja se da nije učestvovala u likvidacijama, ali da je imala veliku ulogu u prikrivanju novčanih tokova i pranju novca - kaže izvor Kurira i dodaje da je kod nje među pet telefona pronađen i jedan kriptovani, za tajnu komunikaciju.

Sa kriminalnom ekipom pala je i Slađana Sekulić iz Loznice, supruga Vlada Georgijeva, bivšeg menadžera repera Stefana Đurića Raste. Sumnjiči se da je bila pripadnice ove grupe i da ju je u posao uvukao upravo muž, a jedan od zadataka bio joj je da preko podruma pića u Loznici pere pare stečene od kriminala.

Veljina ljubavnica u telefonu imala slike sakaćenih ljudi

Istražitelji sumnjaju da je M. R. Belivukova ljubavnica i da je imala značajnu krimalnu ulogu u ovom klanu, a proveravaju i njene bankovne račune koje na svoje ime ima otvorene. Navodno, sumnja se da je Belivuk velike sume novca prebacivao na njeno ime, pokušavajući da sakrije trag i poreklo imovine.

- Izvršen je i pretres stana u kome živi i iz njega su uzeti određeni predmeti, koji su poslati na veštačenje - rekao je ranije izvor Kurira i dodao: - Istražitelji su ostali šokirani kad su ušli u njene telefone. U njima su pronađeni jezivi snimci i fotografije, nekoliko njih na kojima su mrtvi i osakaćeni ljudi za čije se likvidacije sumnjiči Belivukova kriminalna grupa. Osim dokaza zločina, u njenim telefonima pronađeni su i drugi važni dokazi, ali i poruke koje je razmenjivala s Veljkom Belivukom.

 

Stralete na usluzi klanu

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/E-stock/starsport

Starlete Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, kao i Milica Živanović - Mimi Oro, saslušane su kao deo velike istrage raskrinkavanja ove kriminalne grupe. Tijana Ajfon bila je vezi s Milovanom Tadićem, zvanim Miks koji je bio i šef Belivukovog obezbeđenja.

- Tijana Maksimović pristala je na saradnju, čak i na poligraf, koji je prošla - podseća izvor Kurira. Prema njegovim rečima, istragom je utvrđeno da Tadić i Tijana već duže vremena nisu u vezi, ali da je Ajfonka ostala u kontaktu s članovima ove kriminalne grupe.

Ivana Buha, bivša devojka uhapšenog Karapandžića

RepublikaFoto: facebook.com

Ivana Buha, nekadašnja supruga bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, bila je u vezi sa Borisom Karapandžićem, jednim od uhapšenih saradnika Veljka Belivuka. Poznat kao jedan od huligana koji je sa Veljinom ekipom upao u klub "Komitet" u Beton Hali pre dve godine kada su polupali ceo klub, pretukli obezbeđenje i goste kluba. O vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža. Bivša Čumetova supruga se fotografisala u majici Partizanove navijačke grupe "Principi".

- Da li je Ivana dok je bila sa njim u vezi imala saznanja da se njen dragi krije iza najgnusnijih zločina za sada nije poznato - zaključuje sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading