JUČE JE POKUŠALA DA MI OTME DETE: Ćerka Harisa Džinovića objavila fotografiju žene koja je njenoj drugarici htela da kidnapuje bebu!

Autor: Republika

Zabava

05.06.2021

14:01

Ćerka dizajnerke Meline DŽinović i pevača Harisa Džinovića, Đina veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a redovno prijavljuje i neke nepravilnosti za koje sazna.

youtube.com/printscreen, ST/Vladimir Lukić
Đina Džinović apeluje da se ljudi pričuvaju ove žene...

Ona je danas objavila i nešto veoma ozbiljno, apeleujući na ljude da obrate pažnju.

Naime, Đina je objavila fotografiju žene koja sedi na stolici i dok su neki drugi ljudi napisali da je ta osoba pokušala da im kidnapuje dete. Harisova ćerka je otkrila da se upravo u ovoj teškoj situaciji našla njena drugarica:

- Ovo mi je prosledila drugarica, molim vas delite. Ovo su strašne stvari - napisala je šokirano Đina, dok je ispod pisala žena koja je umalo ostala bez deteta:

instagram.com/djinadzinovic

- Čuvajte i sklanjajte decu od ove osobe! Juče je pokušala da mi otme dete kada se spuštalo sa tobogana. Prijavljena je policiji! - napisala je jedna žena na fotografiji. 

Republika.rs/G.D
Harisova ćerka podržala i Katarinu Kolozeus

Džinovićeva je pre nekoliko dana podržala i suprugu Ljube Perućice, Katarinu koja je bila žrtva nedozvoljenog snimanja u kabini butika jednog tržnog centra. Đina je i tada apelovala da se počinioci ovog krivičnog dela kazne. 

Komentari (0)

Loading