NEĆEMO PRODATI KOŽU: Trener Borca najavio BORBU protiv Zvezde

Autor: Tanjug, Republika

Sport

05.06.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović izjavio je da se njegov tim neće predati u drugom duelu sa Crvenom zvezdom u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marinović

U prvom meču polufinala domaćeg prvenstva Crvena zvezda pobedila je podmlađeni čačanski tim 101:70, a naredni duel igra sutra od 20 sati u dvorani kraj Morave:

- Sigurno je da nećemo lako prodati kožu. Nadam se da ćemo bolje odigrati u Čačku i da ćemo zadovoljiti publiku. Nema sumnje, borićemo se tokom svih 40 minuta, a da li će to biti dovoljno za neko eventualno iznenađenje, ostaje da vidimo u nedelju veče - rekao je Marinović za klupski sajt.

Baš kao što je najavio pred početak Superlige, Marinović je na jučerašnjem meču sa Zvezdom pružio šansu mladim košarkašima Borca:


- Smatram da su mladi igrači odigrali dosta korektno protiv Crvene zvezde. Ceo utisak je pozitivan, jer su se dobro pokazali. Doduše, oni nisu slučajno u prvom timu, reč je o kadetskim prvacima države. Zbog toga su dobili šansu, kao nagradu da odigraju protiv najbolje ekipe u regionu - zaključio je Marinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading