(FOTO) SLOBA VASIĆ OBOLEO, NA TEŠKIM LEKOVIMA: Bolest se žestoko odrazila na pevačev organizam, ON JE SADA NEPREPOZNATLJIV!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.06.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dužeg vremena Sloba Vasić pojavio se u jednoj emisiji i zaprepastio gledaoce svojim izgledom, a onda je progovorio i šta je urzok tome.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Sloba Vasić

Pevač je veoma mlad stupio na muzičku scenu, te su gledaoci mogli godinama da gledaju njegovo sazrevanje maltene pred kamerama.

Sada, kako ga jedno vreme nije bilo u medijima, posle pojavljivanja u Jutarnjem programu na TV "Prva", svi su se šokirali drastičnom transformacijom u njegovom izgledu.

Sloba je prilično nabacio kilograme, te je izgledao maltene neprepoznatljivo. Pevač je ranije govorio o tome koliko mu je posao doneo brojne probleme, pre svega sa zdravljem. Prevashodno zbog načina života: 

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Drastična transformacija Slobe Vasića

- Mana ovog posla je što živite nezdravo. Dobio sam visok pritisak, ali ga trenutno regulišem lekovima. Cilj mi je da se oslobodim medikamenata i uravotežim svoj život. Loš život utiče na moj organizam i stanje. Svi misle da je pevačima lako, ali nije. Pre svega tu je noćni život, kod kojeg ne postoji spavanje. Posle određenog perioda vas hvata nesanica, velika neispavanost, umor. Zadimljene prostorije, loša hrana i to je jedan od dovoljnih razloga da vam život krene nizbrdo kada je u pitanju zdravlje, rekao je Sloba i istakao da planira da smrša - govorio je pevač.

Inače, Vasić je u emisiji govorio o tome što se raduje povratku nastupima nakon duže pauze, te je ujedno i promovisao novu pesmu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading