Sloba Vasić pred sudom zbog nasilja: Devojka zapomagala, brat je jedva spasao! TO MU NIJE PRVI PUT

Autor:

Zabava

09.05.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je krivičnu prijavu protiv "Grandovog" pevača zbog nasilja koje je počinio 2019, kada je nasrnuo na tadašnju devojku Bojanu J.

RepublikaFoto: instagram.com/slobodanvasic_official
Sloba će odgovarati pred sudom zbog porodičnog nasilja...

Zvezda "Granda" Slobodan Sloba Vasić uskoro bi trebalo da odgovara pred sudom jer je protiv njega podignuta optužnica zbog nasilja nad bivšom devojkom, izvesnom Bojanom J.

Proces se, navodno, vodi u Osnovnom sudu u Novom Sadu, gde se incident i desio. Kako prenose srpski mediji, tužilaštvo u ovom gradu podiglo je krivičnu prijavu protiv "Grandovog" pevača zbog nasilja koje je počinio 2019, kada je nasrnuo na tadašnju devojku, s kojom se zabavljao mesec dana. On je, prema rečima njenog brata, išamarao njegovu sestru, a onda je pobegao iz zgrade u kojoj ju je navodno pretukao.

RepublikaFoto: instagram.com/slobodanvasic_official
Sloba je sada u braku sa Jelenom...

Podsetimo, Sloba i njegova tadašnja devojka su, takođe prema rečima njenog brata, bili svega mesec dana u emotivnoj vezi, ali se pevač nakon samo 20 dana zabavljanja već bio uselio u njen stan, koji je iznajmila u Novom Sadu. Osim toga, brat Vasićeve bivše je, takođe, istakao da je pevač u to vreme imao brojne finansijske probleme, zbog čega je, navodno, bio pod pritiskom, te je bes i gnev učinio svoje.

Brat Vasićeve bivše tvrdi da je pevač išamarao njegovu sestru, a onda pobegao iz zgrade jer je on pozvao policiju

- Tog dana smo bili u restoranu i sve je bilo u redu dok nismo došli u stan. Međutim, kada smo devojka i ja krenuli kući, čuli smo zapomaganje moje sestre. Dok sam se peo ka stanu, već sam pozvao policiju. Slobodana sam odgurnuo u predelu lica kako bih ga skinuo s moje sestre. Kada je policija došla, on je već pobegao i nije bio u stanu, pa su ga oni vijali po Novom Sadu. Pretpostavljam da se uplašio mene - rekao je tada brat napadnute devojke za medije.

Ovim povodom stupili smo u kontakt s Vasićem, međutim, on nije želeo da govori o tome.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Zbog nasilja mu pukla i veridba s Valentinom

Pre nekoliko godina pisalo se da je Sloba navodno pretukao još jednu devojku, koju je navodno bio i verio. Prema pisanjima medija iz 2015, pevač je nasrnuo na Valentinu V., čupao je za kosu, a onda i udario pesnicom. Valentina mu, kako je takođe navođeno, nije ostala dužna, nego mu je razbila flašu o glavu. Ipak, kasnije su ovaj incident oboje demantovali iako se spekulisalo da im je zbog toga pukla veridba, te da će ceo slučaj dobiti epilog na sudu.

- Zaista nemam komentar - rekao je kratko.

Inače, Sloba Vasić se nedavno venčao s Jelenom Karajgić, s kojom ima ćerku Mariju, i na društvenim mrežama redovno pokazuju koliko su srećni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading