MILJENICI SREĆE! 3 znaka koja u budućnosti očekuje veliki uspeh na svim poljima!

Autor:

Lifestyle

10.05.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do 20. maja u sezoni vladavine Bika, ove horoskopske znake očekuje lep period...

RepublikaFoto: Photo by Matthew Hamilton on Unsplash
Zvezde su im naklonjene

Bik

Sunce u vašem znaku donosi lepe prilike, a Merkur je u spoju sa Suncem, što vam daje energiju da se posvetite ispunjenju ljubavnih želja. Početkom maja, Merkur i Venera ulaze u Blizance i pomoći će vam da rešite probleme koje odlažete, ali i da šarmirate osobu o kojoj već duže vreme razmišljate.

Strelac

Povoljan ljubavni period je pred vama. Iako vam je naglašen avanturistički duh, u ovom periodu ćete oprezno ući u novu vezu. Ipak, Mlad Mesec u Biku pomaže da se oslobodite ovih blokada i počeće novi ciklus ljubavi. Otpustite stara uverenja i krenite u romantičnu avanturu.

Devica

Povoljne promene na poslu će vas podstaći da razmislite u kom pravcu će ići karijera. Pre nego što donesete bitne poslovne odluke, porazgovarajte sa ljudima kojima verujete i razmislite da li su one u skladu sa vašim ciljevima. Dobre vesti vam stižu sredinom maja, kada Jupiter tranzitira u Ribe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading