SAMO JEDAN HOROSKOPSKI ZNAK MOŽE DA SE SLAŽE BAŠ SA SVIMA: Evo o kom znaku je reč

Autor:

Lifestyle

07.05.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj znak Zodijaka se sa svima drugima slaže bez drame, odlični su i lojalni prijatelji, zabavni tokom izlaska, a i mnogi ih vole kao kolege na poslu

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Govorimo o Ribama. Ovaj promenjivi vodeni znak fokusiran je na emocije i empatija im je na jako visokom nivou. Ribe se doslovno mogu 'staviti u svačije cipele'.

Ribe kao prijatelji

Kao prijatelji, Ribe su iznimno realne i pouzdane. Sa svojom 11. kućom u kojoj vlada Saturn, planeta pravila i odgovornosti, jako ozbiljno shvataju prijateljstva i društvo. Jednom kada vam Riba postane prijatelj, očekujte da je to 'na duge pruge'. Često preuzimaju i vodeće pozicije u školi i na poslu. Zemljani znakovi često Ribe smatraju za najboljeg prijatelja.

Ribe kao članovi obitelji

Ribe su poslednji znak Zodijaka i zbog toga često deluju kao da imaju 'staru dušu' te mudrost koja nadilazi njihove godine. U detinjstvu, na porodičnim okupljanjima često se mogu videti kako razgovaraju sa starijim članovima porodice, umesto da s ostalim klincima jurcaju po dvorištu. Kada odrastu, to se menja i poprimaju više dečjih osobina te su uvek oni koji potiču zabavu i igru.

Njihovim sektorom kuće i porodice vlada Merkur, promenjiva planeta komunikacije, pa Ribe mogu preuzeti bilo koju ulogu koja je potrebna unutar grupe. Njihovu radost življenja najviše cene vazdušni znakovi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ribe na spojevima

Ribe vole ljubav. Iako su na glasu kao introvertirani i teško se otvaraju, jednom kada izađu na spoj, pravi su užitak. Njihovim sektorom romanse i zadovoljstva vlada Mesec, planeta užitka i života u sadašnjosti. Ribe intuitivno znaju šta raditi i kuda ići. U romantičnim vezama najbolje se slažu s drugim vodenim znakovima.

Ribe kao kolege na poslu

Iako imaju reputaciju da žive 'u oblacima', Ribe zapravo jako dobro rešavaju probleme u kancelariji. Kako njihovim poslovnim sektorom vlada Sunce, ponekad Ribe lako mogu preuzeti kontrolu nad sastancima i projektima. Uz to su jako lojalni i boriće se do kraja za kolegu koji treba da dobije povišicu. Svi ih žele u svom timu. Vatreni znakovi ih posebno cene kao kolege.

Zaključak je da se Ribe mogu prilagoditi svakoj situaciji. Njihov blagoslov, ali i prokletstvo je što sa svima pokušavaju da se povežu na njihovom nivou. Iako se zbog toga Ribe često mogu pitati koji je njihov pravi identitet, zbog toga se jako lako družiti se sa njima. Nijedan drugi znak nije toliko voljan žrtvovati lične potrebe za dobrobit grupe i sagledavati situaciju iz različitih perspektiva, piše Yahoo!Life.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading