VELJKO SA KUMOM KITIO PEVAČE EVRIMA! Otkrivamo sve detalje slavlja Anastasije Ražnatović!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

27.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatovići su do jutra sa prijateljima uživali na žurki, a najlepši trenutak u toku večeri bilo je iznošenje torte s vatrometom uz zvuke violone.

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Svi detalji slavlja rođendana Anastasije Ražnatović

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović proslavila je prekjuče 23. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a na žurki su najveseliji bili njen brat Veljko Ražnatović, njegov kum Nikola Vavić, ali i bokserova supruga Bogdana, koja je celo veče sa svekrvom nazdravljala i pevala!

 Slavlje se produžilo do duboko u noć, a najemotivniji trenutak za porodicu Ražnatović bio je kada je Anastasija oduvala svećice sa rođendanske torte, s koje je na sve strane prštao vatromet, dok je u pozadini samo za nju svirao violinista. Kako su svi bili okupljeni oko slavljenice, konobari su otvarali šampanjce, a odmah nakon što je ugasila svećice Anastasija se zagrlila sa dečkom Đorđem Kuljićem, koji joj je prišao i opet poželeo da joj se ostvari sve što je sebi poželela.

 Gosti su komentarisali Bogdana i Cecu dok su se grlili, pa su govorili da je odavno nisu videli toliko srećnu

 

- Kod Anastasije su pevali Uroš Živković, Aleksandra Bursać i Elma Sinanović, ali su svi ostali gosti koji su kasnije dolazili uzimali mikrofon u ruke. Pevači su se dobro oparili, pa u jednom trenutku nisu više znali šta da rade s bakšišom jer su gosti sve redom čašćavali. Pevala je Prijovićka, Marina Visković, ma svi su pevali pesme Anastasiji! Najveseliji na rođendanu su bili Veljko i njegov kum Nikola, pa su kitili evrima muzičare čim su počeli da sviraju. Veljko inače ne pije zbog treninga koje svakodnevno ima, ali je zbog sestrinog rođendana napravio izuzetak i celo veče nazdravljao viskijem. Nijedno slavlje Ražnatovića ne može da prođe, a da Ceca sinu Veljku ne otpeva pesmu "Nagovori". Tada je ustala i Bogdana da mu zajedno pevaju, a on je u tom trenutku zagrlio kuma i razbio čašu. Čim je Ceca završila, otišla je da sedne kod dečka Bogdana, a svi gosti su komentarisali da su lep par i da Cecu odavno nisu videli toliko srećnu - priča nam izvor koji je bio na licu mesta.

Kako smo saznali, Anastasijin dečko Đorđe Kuljić planira da sa njom uskoro ode na egzotično putovanje, ali tek pošto proslave rođendan malom Željku početkom juna.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ceca i unuka dovela na žurku!

Na Anastasijinoj žurki nakratko se zabavljao i njen bratanac Željko, ali je s njim najviše vremena provela Ceca, koja ga je nosila u naručju i sa njim đuskala. Oni su se fotografisali zajedno sa gostima, a Veljko se u jednom trenutku našalio, pa je sina hteo da posluži viskijem uz reči da je već dovoljno porastao. Mali Željko je pre ponoći svakako već bio u krevetu, a fešta se nastavila do jutarnjih sati.

 

- Đorđe je Anastasiji spremio nekoliko poklona za rođendan, a jedno je svakako putovanje. Planiraju letovanje krajem juna na deset dana sami, a posle toga Ceca putuje sa Bogdanom. Nisu još uvek odlučili gde će, ali je sigurno neka destinacija slična Maldivima - otkriva nam izvor.

 

Gobelja s Kaćom slavio duplu krunu uz trubače kod Tase

Pevačica Katarina Grujić i njen dečko Marko Gobeljić su sa malim zakašnjenjem stigli na Anastasijin rođendan, ali su odmah s vrata čestitali slavljenici i nazdravili uz šampanjac. Oni su prekjuče imali dupli razlog za slavlje jer je fudbaler pre žurke imao utakmicu na Marakani, pa su ovu priliku iskoristili da proslave i osvajanje Kupa i duple krune. Kaća se u jednom trenutku latila mikrofona, pa je pevala slavljenici na uvce, kako svoje pesme tako i hitove drugih kolega. Inače, dok je utakmica trajala, društvene mreže i portali usijali su se zbog Gobeljića jer je tokom utakmice na Marakani pred Vladimirom Stojkovićem skinuo šorts u pokušaju da ga isprovocira jer je prethodno golman crno-belih izjavio "da ga treba silovati ako Partizan ne uzme Kup". Dok su jedni pozdravili ovaj potez fudbalera, drugi smatraju da je malo preterao i da u tom trenutku za provokacije nije bilo mesta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading