PORODIČNA TRAGEDIJA ĐORĐA DAVIDA: Izgubio tri člana porodice, ROKER POTVRDIO DRHTAVIM GLASOM!

Autor:

Zabava

31.05.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David doživeo porodičnu tragediju!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đorđe David izgubio 3 člana porodice..

Popularni rok muzičar i član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David u intervjuu za Espreso otkrio je da je doživeo velike porodične tragedije.

Naime, njegov otac je poginuo, majka Stanislava mu je preminula, a potom i sestra Zorana. Majku je sahranio 2013. godine, a sestru 2017. Sada je kako sam kaže cela priča svedena na dete, Anu i rokenrol.

Kako je i sam roker rekao sestra je teško podnela trenutak kada je otac poginuo i nije se sa tim pomirila do kraja života.

"Imao sam ozbiljne tragedije u životu, kada je u pitanju moja majka i sestra. To nikada nisam voleo da delim sa medijima. Prateći priču moje sestre koja je u jednom trenutku svog života ozbiljno obolela, a to je trajalo par godina, ja sam sve podredio tome da je nekako vratim. Ali ono što je načeto, načeto je, je l' da? ", rekao je drhtavim glasom za Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading