BRENINA SNAJKA NAPADNUTA: Opkolili lokal u kome se nalazila, GAĐALI BAKLJAMA I FLAŠAMA, PEVAČICIN SIN VAN SEBE!

Autor:

Zabava

30.05.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u porodici Živojinović!

RepublikaFoto: youtube.com/ Lepa Brena
Brenina snajka napadnuta u kafiću!

Viktor Živojinović bio je van sebe u subotu uveče kada je saznao da se njegova verenica Sandra nalazi u restoranu koji su zapalili huligani.

Viktor pretrnuo od straha!

–Sandra je rekla Viktoru kako će sa drugaricama otići u restoran da tamo zajedno prate finale Evrovizije. On je odvezao do Beton hale i dogovorili su se da će se čuti kasnije kako bi došao po nju – započinje izvor Stara i dodaje:

 

 

–Međutim, samo nakon sat vremena pošto je ostavio u restoranu, 80 huligana je opkolilo lokal koji su gađali bakljama i flašama. Na sreću, čim su videle da huligani počinju da prave nerede, brzo su pokupile torbice i počele da beže ka parkingu. U tom momentu Sandri se isključio mobilni telefon. Viktoru je neko javio za haos koji se dešava i on je panično zvao Sandru, ali je bila nedostupna. Odsekle su mu se i noge i ruke, uplašio se da je nisu povredili. Panično je zvao, ali ona je sve vreme bila nedostupna. Sve je to trajalo oko pet minuta, ali se činilo kao prava večnost – priča  izvor blizak Breninoj snajki i dodaje:

 

 

–Kada su stigle na parking i uverile se da su na bezbednom, Sandra je uzela telefon od drugarice i javila se Viktoru. On je samo ponavljao da li je dobro i odakle ga zove, a ona mu je objasnila da su dobro, da su na vreme pobegle i da ga čeka na parkingu. Došao je veoma brzo po nju i po drugarice, bio je uznemiren sve vreme. Rekao je Sandri da se mnogo uplašio i da mu uopšte nije bilo dobro što nije mogao da je dobije telefonom – završava izvor za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Predrag

30.05.2021 19:29

Auh, tako bitni likovi, da morate prepricavanje nekog njihovog poznanika da uzmete kao izvor. Ko jo on da bi vi o njemu pisali? VI STE POSEBAN SOJ IDIOTA, KOJI PISE O OVIM ANONIMUSIMA.

Odgovori 16 0
Kikimora

30.05.2021 20:17

Boze, teksta. On se mnogo nasekirao nije mu bilo svejedno, i sve u tom stilu. A vi nasli cinkarosa, recenice kao dete u osnovnoj da je pisalo. Sorry

Odgovori 15 0
zdjurdjevic

31.05.2021 05:35

Baš je vaše čitaoce "potresla" ova vest. Jadan Viktor, a tek Brena?

Đurica

31.05.2021 06:23

Jaoooo mukica