DRAGANA MIRKOVIĆ OBOLELA: Otkriveni potresni detalji bolesti, DUGO SAM ĆUTALA, NISAM SMELA DA IZGOVORIM!

Autor:

Zabava

30.05.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana zbog bolesti na teškim lekovima!

RepublikaFoto: youtube.com/Dragana96

Dragana Mirković je pre nekoliko godina  priznala da ima probleme sa štitnom žlezdom, a kako SCANDAL! saznaje, pevačica nakon što je obolela, pije jake lekove kako bi problem držala pod kontrolom, međutim, sada planira i da ishranu promeni iz korena i da na taj način ojača svoje zdravlje!

Hitno je prešla na novi režim ishrane!

Naime, Dragana je saznala za prirodne suplemente koji i te kako mogu da joj pomognu, raspitala se kod nutricionista i konsultovala se sa svojim endokrinologom i kako nema prepreka da pređe na taj vid ishrane, uveliko se navikava na novi režim.

– U pitanju su prirodni detoks suplementi koji vrše detoksikaciju organizma i koji umnogome pomažu i poboljšavaju rad štitne žlezde – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/instagram

– Uz te suplemente Dragana mora da menja i način ishrane, ali to njoj nije teško jer je inače na režimu budući da pazi na kilažu i svesna je da je zdrava ishrana najbolji lek protiv starenja. Ovaj novi režim će joj pomoći i u tome, a pospešiće i rad njene štitne žlezde. U svakom slučaju, Dragana se i sada oseća dobro, ali kako pazi na zdravlje, želi da učini sve što je moguće da joj bude još bolje i da problem sa štitnom želzdom svede na minimum – završava izvor, a Dragana je ovako govorila o svom zdravstvenom problemu za koji veruje da ga je zaradila usled stresa:

– Mene je to koštalo samim tim što sam zaradila problem sa štitnom žlezdom, a to je zato što sam ćutala – izjavila je pevačica i dodala:

– Opet, ne želim ništa loše, ali stvarno zna da bude bolno i kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili da odgovorite, a sve znate i sve vam je jasno i svi sve znaju i svi ćutimo – rekla je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
JB

30.05.2021 16:08

Nije štitna nego štitasta žlezda.

Kikimora

30.05.2021 23:09

Ne preterujte. Mnogo zena znam koje imaju probleme sa stitnom zlezdom pa normalno zive, rade, i uzimaju lekove. Naravno, Dragani, a i svim dobrim ljudima, zelim dobro zdravlje, ali ne treba praviti id muhe medveda.

Boris

31.05.2021 07:52

Poznajem stotine osoba koje imaju problem sa stitnom zlezdom a ima ih mnogo mladjih od doticne gospodje iz Beca

boro

31.05.2021 09:39

U prvom koraku izbacite svu kozmetiku koja sadrži ftalate- parabene koji drastično utiču na hormonsku ravnotežu , a time i na pojgoršanje bolesti štitne žlezde. Do pre desetak godina žene su 7 puta češće oboljevale od bolesti štitne žlezde nego muškarci zbog daleko češćeg tretmana kozmetičkim preparatima i češćeg čišćenja stana hemikalijama koje takođe sadrže ftalate , ali se taj odnos oboljevanja smanjio zato što se i muškarci sve više tretiraju kozmetičkim preparatima.Ovakav odnos oboljevanja između muškaraca i ženase ne može ničim objasniti osim drastičnim razlikama u tretmanu kozmetikom i hemikalijama za čišćenje , dok svi ostali aspekti života žena i muškaraca se drastično ne razlikuju.