(FOTO) STANIJA UHVAĆENA SA VLADIMIROM: Isplivale sve fotke, STARLETA SE NE ODVAJA OD BIVŠEG!

Autor:

Zabava

31.05.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta uhvaćena sa Vladimirom, isplivale sve fotke!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je otputovala u Ameriku radi svojih poslovnih obaveza, a tamo se našla i sa bivšim mužem Vladimirom, sa kojim sada i poslovno sarađuje.

Foto: youtube.com/printscreen

Stanija je zaštitno lice i ekskluzivni distributer za Evropu jedne firme, a u kadar je upao muškarac sa kojim je starleta bila.

- Ovo je moj posebni momak - rekla je Stanija i zagrlila muškarca, za kojeg se ispostavilo da je Vladimir Ukraintski, Rus sa kojim je Stanija bila u vezi i za kojeg se čak udala 2010. godine.

Foto: youtube.com/printscreen

Ona je tada za medije pričala da je završio Ekonomiju i slikao za poznati muški časopis Men's Health. Još tokom Stanijinog učešća u Farmi 1, 2011. godine, mediji su pisali o njenom braku, iako je starleta tvrdila da je samo u vezi. Njena majka Slavica tada je potvrdila da ima zeta i da je u pitanju Rus Vladimir Ukraintski, prenosi Kurir. Iako se u videu koji je starleta objavila na svom jutjubu čuje da je Vladimir iz Ukrajine.

Pomenuti Rus je čak nakon rastanka potvrdio celu priču.

- Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije - rekao je tada Vladimir za "Blic"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading