ZLATA PETROVIĆ OTKRILA SVE DETALJE VEZE SA SAŠOM POPOVIĆEM: Ovo se dugo skrivalo od javnosti, OSTAVIO JE POZNATU PEVAČICU ZBOG NJE!

Autor:

Zabava

31.05.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata otkrila detalje veze sa Sašom koje je malo ko znao!

RepublikaFoto: Prntscrin
Zlata Petrovič otkrila dugo skrivanu tajnu..

Zlata Petrović otkrila detalje veze sa Sašom Popovićem, te priznala da ga je ona upoznala sa Suzanom na svojoj svadbi.

„Sašu Popovića sam ja upoznala sa Suzanom na mojoj svadbi“!

„Vidim da je sad aktuelan i snimak sa nekog nastupa, stojimo na merdevinama i pevamo. On je uvek bio ispred vremena, voleo je da iznenadi ljude. Kad se razišao „Slatki greh“ Sale je započeo svoju priču. Mi smo snimili dva dueta. On je svestan, prepametan je, zna da ne može glasom da napravi neki vau uspeh, pa je išao na šou. Pa, i „Zvezde Granda“ se gledaju zbog komentarisanja. To izaziva najveći utisak. Sale je čovek koji u šoubiznisu zna šta treba u narodu.”- započela je Zlata za svet pa dodala:

„Mi smo bili slobodni, zavoleli se, dve godine se zabavljali, razišli, i ostali prijatelji i drugari. O tom vremenu provedenom sa Saletom sve najbolje mogu da kažem.“

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Saša Popović..

„Eto šta ti je život. Kad sam se udavala za Peju, mogla sam da zovem mali milion pevača da nam peva, ali Suzana i ja smo se srele u Nemačkoj, posle nastupa, ona je tada bila u nekom životnom haosu i ja je pitam da mi peva na svadbi. Uvek je bila prijatna, draga, baš sam je gotivila. Bilo je 50, 60 kolega, Brena, Šaban, ko sve ne, i znala sam da će svako da ustane da otpeva neku pesmu, ali mi je trebao radni pevač. Ona se oduševila i sa zadovoljstvom prihvatila poziv. Tako su se Sale i ona i upoznali na mojoj svadbi. Tad su počeli da se zabavljaju, ubrzo su se verili, pa posle i svadbu pravili. „- ispričala je Zlata sve o upoznavanju Saše i Suzane- pa se osvrnula na svoj prvi kontakt sa Popovićem:

„Ja sam bila kuma na jednoj svadbi u Vršcu. Mrtva umorna vraćam se za Beograd i oko pet sati ujutru kaže mi drugarica da svratimo na jedan rođendan, muzika, ući ćemo, a ako ne idemo kući. Ja znojava, raščupana uđem, sednemo sa muzičarima. U lokalu je ostalo malo gostiju, možda za pet stolova. Ceca je već otišla kući, kao i većina. Sale je došao sa jednom mnogo lepom devojkom, koja je sada poznata pevačica. Zabavljali su se. Ona je sve vreme igrala oko njega, a on diže čašu i meni se obraća sa „živeli“.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ

U jednom momentu se zapitam šta je sa čovekom, šta toliko nazdravlja? Njegova devojka se razbi od igranja i skakanja, a on zinuo u mene! Ja ustala, prolazim pored njih, idem u toalet, a on krenuo zamnom, hvata me za ruku i kaže Sve u životu imaš, samo ti jedno fali, da se prezivaš Popović. Uvek je bio šarmer. Pitao me za broj fiksnog, ja mu dala. Mesec dana me je non stop zvao, a ja nikad nisam bila kući. Dođem, prespavam, sutradan nova svadba, vašar, neko veselje. Nekako je došao do mene, mislio da sam mu dala pogrešan broj. Pitao me da idemo na večeru, otišli na ručkić, čuli se posle i tako se i spanđali.“, pa otkrila da je Saša divan čovek, ali da joj se desio u pogrešno vreme:

„Isto bih jela, spavala, nekad bila tužna, nekad srećna. Ne mislim da bi se bilo šta bitno promenilo. To se ne zna nikad. Ako misliš u materijalnom smislu, ja hoću da pobegnem nekad i od stvari koje sam lično zaradila, to meni ne predstavlja sreću. On je jedan od najdivnijih ljudi koje znam. On se meni samo desio u pogrešno vreme, u pogrešno vreme je tražio da se udam za njega. Imala sam već dete, rastala se od Hasana. Saleta sam upoznala sa 27. Ja sam tad puno radila, sa 30 godina sam sebi kupila i kućicu, stan, auto, sve što mi je trebalo. Da se desilo nekih pet godina kasnije bilo bi drugačije. U to vreme i Elvis Prisli da me je pitao za udaju ne bih pristala, uživala sam u svojoj slobodi i poslu.“- zaključila je Zlata za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading