VENČALA SE U TAJNOSTI! Bebi Dol NAPOKON otkrila ko je ALEKSA koji je osvojio njeno srce!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.05.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Bebi Dol već godinama je u braku sa Aleksom Todorovićem za koga se udala na tajnom venčanju.

Foto: facebook.com/Bebi Dol
Bebi Dol

O izabraniku pevačice Bebi Dol javnost gotovo ništa nije znala, a ona je uspela sve ove godine da svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti. 

Bebi se za  Aleksu udala još 2014. godine na intimnom venčanju pred oko tridesetak zvanica. Sada je otkrila i ko je izabranik njenog srca: 

- On je pisac, on divno piše. Trenutno piše dve knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vredan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga sveta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gde je rano izgubio roditelje. Sam je živeo, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega - otkriva Bebi u emisiji "Sceniranje"

Ekscentrična pevačica godinama nije zastupljena u medijima, te je sve ovo vreme svoj život vodila daleko od objektiva, ali njena popularnost nije opala. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora12

31.05.2021 05:37

Naravno da nije u javnosti jer nije puna silikona, ne peva polugola, nema 15 godina, ne koristi autotjun i ostala pomagala za pevanje.................nego ima divan glas i nazalost rodjena je u zemlji gde se ne ceni talenat vec nemoral i podobnost. Nazalost Bebi, to je karma svih ljudi poput tebe. Kladim se da i onaj ko je pisao clanak ne zna gde si i kako pevas.