ŽELI DA JOJ ODUZME DECU: Srpska voditeljka podnela krivičnu prijavu protiv supruga!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.04.2021

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica i voditeljka podnela je krivičnu prijavu zbog zlostavljanja.

RepublikaFoto: printscreen
Muž Jeleni hoće da otme decu...

Srpska glumica i voditeljka Jelena Helc Vesković, već deset meseci živi u Berlinu bez svog supruga Milana Veskovića, a kako tvrdi, razlog je porodično nasilje koje su trpeli ona i četvoro dece.

Jelena Helc Vesković je članica Narodnog pozorišta u Beogradu, a široj javnosti je bila poznata po televizijskim emisijama “Granica” i “Kuća snova”, ali već neko vreme glumica i voditeljka ne živi u Beogradu. Ona se 2015. sa suprugom preselila u Rumuniju, a zatim su prešli u Berlin. Sa mužem ima troje dece, dok je četvrto dete dobila dok je bila u prethodnoj vezi.

 

 

- Već deset meseci živim sama u Berlinu sa mojih četvoro dece. Nažalost, naša *bajka* završila se pozivom policiji, koja je morala decu i mene da zaštiti od mog muža – zbog porodičnog nasilja i nasilja nad decom. Od tada se borim da sebi i svojoj deci obezbedim novi život – u miru, ljubavi i bez nasilja i stresova. Nije lako, ali borim se za decu i zbog toga mi ništa nije teško - rekla je Jelena medijima i dodala:

 

 

- Nije lako biti sam, boriti se da uspostaviš sasvim novi život…pa još u vreme korone i praktično sam sa sobom…davati izjave i čitati dopise na jeziku kojim slabo barataš. I na sve to boriti se protiv laži i podmetanja najniže vrste, od strane onih koji su ti do juče bili „porodica“. Ogromnu podršku imam i od institucija i od prijatelja koje sam ovde,u međuvremenu stekla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading