SMEJEMO SE PRIČAMA DA SAM MU NEVERNA: Aleksandra Prijović otkrila šta joj smeta kod Filipa?

Autor: Republika.rs

Zabava

30.04.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otkrila je šta joj smeta kod supruga Filipa, pa se osvrnula na priču o neverstvu.

RepublikaFoto: printscreen/Instagram
Aleksandra je rešila da stane na put tračevima...

Kao i svaki bračni par, Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović imaju svoje nesuglasice, ali u poslednje vreme teške optužbe pale su na račun pevačice i njenog braka.

Aleksandra je rešila da stane na put govorkanjima da je neverna svom mužu, te da iznese kako se Filip nosi sa takvim optužbama.

- To su gluposti. Glupa priča potpuno. Ja ne znam čime je to uopšte izazvano i kakva je bila namera. Filip i ja se smejemo svemu tome- rekla je pevačica pa se osvrnula i na njihove bračne probleme.

-  Ne zameram mu ništa, ali mi smeta što je ponekad nemaran i što razbacuje stvari po kući. Ja sam Devica u horoskopu i volim da je sve na svom mestu. Kad sam nervozna i kad hoću da se svađam, Filip me uopšte ne sluša. Tada se svađam sama sa sobom i zbog toga se mi zapravo nismo nikada ni posvađali jer on mene iskulira i to tako prođe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading