(FOTO) MARIJA ŠERIFOVIĆ ODLUČILA DA SE OGLASI POVODOM VEZE SA DŽEJLOM RAMOVIĆ: Ovo je jedina istina!

Autor:

Zabava

30.04.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija odlučila da se oglasi povodim veze sa pevačicom..

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ Marija Šerifović
Marija Šerifović o Džejli..

Marija Šerifović i Džejla Ramović jedan su od omiljenih dvojaca, kada su pisanja domaćih medija u pitanju. O njihovom odnosu, sukobu i pomirenju, neretko se pričalo, ali prava istina nekako uvek ostane između njih dve...

Ipak, sada je Marija Šerifović odlučila da stavi tačku na brojna nagađanja i otkrije u kakvim je odnosima sa Džejlom Ramović. Za to je iskoristila nikad bolji povod, Džejlin rođendan!

Marija Šerifović i Džejla Ramović na meti su glasina još od 2019. godine, kada je Džejla pobedila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Marija, koja joj je bila mentor tokom takmičenja, zbližila se sa mladom pevačicom, a onda su poznati dvojac počele da prate brojne priče.

Od priča da su u emotivnoj vezi, pa sve do onih i velikom sukobu, Marija i Džejla punile su novinske stupce, a da se ovim povodom nijednom nisu oglasile.

Džejla je tokom brojnih televizijskih gostovanja o mentorki pričala samo najlepše, kao o velikom prijatelju i muzičkom uzoru, a sada je došao trenutak da se oglasi i Marija.

Pevačica je naime na svom "Instagramu" čestitala rođendan Džejli i time stavila tačku na sve glasine o sukobu i još jednom potvrdila da su njih dve dobre drugarice, čiji odnos nikada nije bio narušen.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading