(VIDEO) STRAVA I UŽAS: Poznata pevačica napravila haos sa policijom, ispadali pištolji, NAROD U ŠOKU NAKON OVOG BRUTALNOG PRIZORA?!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.05.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo jako brzo!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pevačica je napravila haos!

Pevačica Lena Čolak veoma je aktivna na društvenim mrežama, a posebno na "Tiktoku" na kom se svakodnevno može videti šta radi u slobodno vreme.

Poslednji njen video ipak je možda bio preteran. Naime, pevačica koja se često pojavljuje u emisijama  "Hepi" televizije, sada je na društvenu mrežu okačila kako je u društvu policajaca, za koje se pretpostavlja da su bili glumci, odigrala koreografiju. Ona u koreografiji maše pištoljem, a policajac pored nje lisicama, a sve troje izgledaju kao da je to što rade potpuno normano.

RepublikaFoto: Printscreen
Lena je odigrala koreografiju sa dvojicom policajaca...

Lena je video okačila na društvenu mrežu "Tiktok", nakon čega je usledila lavina komentara u kojima se moglo videti da je narod bio potpuno ogorčen, te da su svi izrazito nezadovoljni njenim ponašanjem. Negativni komentari koji su pljuštali bez prestanka, definitivno mogu biti razlog zašto je pevačica skinula video sa ove platforme, ali smo mi ipak bili brži, pa smo video sačuvali da biste vi mogli da ga pogledate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading