(VIDEO) SKANDAL NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA: Takmičar udario Popovića, polomio mu zub, ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE!

Autor:

Zabava

27.05.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar udaio Sašu Popovića na snimanju "Zvezda Granda"!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Saša Popović doživeo nezgodu na snimanju..

Svedoci smo da na snimanjima emisija ne može uvek sve da protekne savršeno, te da se nebrojeno puta dese neke nepredviđene situacije pogotovo kada su u pitanju "Zvezde Granda" i proglašenje pobednika.

Upravo jedna nezgoda desila se tokom baraža kada je takmičar Bojan Pavlović slučajno udario direktora Granda, Sašu Popovića.

Naime, kada su emocije ispunile studio, Popović je držao mikrofon i govorio koji kandidat ide dalje. Kako je prišao Bojanu i izgovorio njegovo ime za prolazak u sledeći krug, kandidat nije krio radost i sreću već uz vrisak skočio sa stolice.

U tom trenutku, nije ni primetio da je laktom udario u mikrofon koji je zatim udario Sašu i polomio mu zub.

- Ne znam šta da kažem, majke mi - rekao je on drhtavim glasom kada je čuo da nastavlja takmičenje.

Za to vreme, Popović se sklonio i upitao voditelja Voju Nedeljkovića da li se vidi pukotina, a zatim nastavio profesionalno da obavlja svoj posao, kao da se ništa nije dogodilo.

Ovu anegdotu prepričao je upravo pomenuti voditelj u emisiji "Zvezde Granda specijal", a da li će ovaj Bojan snositi posledice zbog ovog poteza, ostaje nam da vidimo.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

27.05.2021 10:26

Što ume polomi sve zube i ne o krvari tu glupu i pokvarenu njušku.On i pink pokvariš naciju svojim cirkusima,nekulturom i prostaklukom. Da te Bog sačuva i što dalje od tvojih pokvarenjaka,dragi momče.