Zvezda Granda BRUTALNO ISPOZIVALA Milana Stankovića: IZGLEDAO JE KAO BUGARSKA MATURANTKINJA!

Autor:

Zabava

25.05.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Radojević isprozivao je Milana Stankovića.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Milan Stanković

Milan Stanković je ove godine bio član stručnog žirija naše zemlje, a sada je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, podelio svoje viđenje.

U subotu je u Roterdamu održano 65. finale Evrovizije, a srpske predstavnice, članice grupe Hurricane, zauzele su 15. mesto. Pobedu je odnela Italija, a sada se povodom svega oglasio i pevač, nekadašnji evrovizijski predstavnik, Milan Stanković.

Foto: instagram.com/milanstankovic
Objava Milana Stankovića

- Još jedan dokaz koliko je zapravo vaše "mišljenje" promašeno, nerealno, pogrešno i pre svega mizerno i irelevantno. Jer vi se u muziku razumete kao Marica u krivi. Dakle, kao miševi ne bvrojite se koliko god glasni, zavidni i krvoločni bili, stvarnost vas u glavu lupi kao malj. Dok se ne pokajete i ne osvestite svoju bezvrednost zauvek ćemo gubiti kao zemlja. Zbog vas - objavio je Stanković na Tviteru i Instagramu.

No tu se drama na društvenima mrežama nije završila. Naime, Aleksandar Radojević, popularna Zvezda Granda je iznela stav o Milanovom mišlenju:

RepublikaFoto: prinskirintviter/Aleksandar Radojević​
Objava Aleksandra Radojevića...

Jedan od dobronamernih komentara ispod objave odnosi se na Aleksandra i molbu tviteraša da nije u redu da tako komentariše Milana koji se bavi istim poslom kao i on.

- Ako planiraš da se baviš estradnim poslom, nemoj ovo da radiš... - glasio je komentar koji je Zvezda Granda zanemarila već još grublje reagovala:

Foto: prinskirintviter/Aleksandar Radojević​
Objava Aleksandra Radojevića...

Da li će Milan reagovati na prozivke njegovog kolege, ostaje da saznamo u narednom periodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading