MERIMA ISAKOVIĆ DOŠLA DO NOVIH ŽRTAVA LEČIĆA: Plaše ga se, ali su VOLJNE da SVEDOČE!

Autor: Republika

Zabava

27.05.2021

09:51

Glumica otkrila nove žrtve Lečića.

youtube.com/printscreen
Merima Isaković se čula i sa drugim devojkama

Nakon što je optužila Lečića za silovanje, glumica Merima Isaković otkrila je da su joj se javile devojke koje su ispričale kako im je Lečić prilazio na nepristojne načine.

- Sve što sam ispričala bilo je u nadi da će se time zaustaviti medijska hajka i psihološko zlostavljanje nad jednom mladom ženom, Danijelom Štajnfeld, koja je uspela da se uzdigne iz pepela i prozove nasilnika na odgovornost. A i celo društvo jer tragična trauma koja se desila Danijeli Štajnfeld nije priča o izolovanom činu – jednoj žrtvi jednog nasilja, niti o jednom nasilniku. To je priča o pojavi koja je mnogo češća nego što je društvo spremno da prizna. Koliko sam shvatila, Danijela nije želela da svojom prijavom otvori javnu debatu. Verovala je da će je zakon u njenoj domovini zaštititi i još važnije: da će zaštititi druge devojke od istog i sličnih nasilnika time što će se ovaj nasilnik zaustaviti u razularenoj bahatosti- rekla je Isakovićeva pa dodala:

youtube.com/printscreen
Branislav Lečić

- Sve su u to vreme bile studentkinje. Imale su između 20 i 24 godine. Te devojke se međusobno ne poznaju, ali njihove priče imaju mnogo sličnosti u opisu njegovog nasilnog i manipulativnog ponašanja. Voljne su da svedoče pred Tužilaštvom, ali samo pod uslovom da njihov identitet ostane u tajnosti. Naglasile su da ga se boje, ali i da su zaprepašćene toksičnim napisima u tabloidima, pa i šire. Pitale su me da li mogu da nekako meni kažu sve što su doživele od Lečića, ali da sačuvam njihov identitet

Kako glumica navodi, svedoci su pristali da predaju Tužilaštvu snimak na kojem su im maskirani glasovi, ali i da svedoče, uz garanciju anonimnosti.

Komentari (0)

Loading