Aca Lukas na Eurosongu: Planira da napravi SPEKTAKL, smatra da može BOLJE od Italijana!

Autor:

Zabava

25.05.2021

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas bi mogao da napravi pravi spektakl na sledećoj Evroviziji.

RepublikaFoto: Printscreen
Aca Lukas

Srbija je na ovogodišnjem Eurosongu, na kojem su nas predstavljale lepotice iz sastava Hurricane, završila na 15. mestu. Iako je takmičenje na kojem se najviše pisalo i pričalo o "skandalu Italijana u grin rumu" tek završilo, na društvenim mrežama se uveliko priča o tome ko bi mogao da nas predstavlja sledeće godine.

Jedno ime se spominje češće nego ostala - ono Ace Lukasa, zbog čega je folker navodno krenuo da razmišlja da nastupi na Pesmi Evrovizije.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aca Lukas

- Kada je video muzički stil ovogodišnje pobedničke pesme koju je izvela italijanska grupa Maneskin, Aca je rekao da bi on mogao da ponudi još bolji fazon. On se proslavio kao pevač folk muzike, ali svi znaju da je on prvenstveno roker i da je s tim žanrom zakoračio u šoubiznis - rekao je neimenovani izvor blizak pevaču za Alo i dodao da su korisnici društvenih mreža krenuli da ga spominju, zbog čega se pevač prvo smejao.

RepublikaFoto: printscreen
Demijan Dejvi

- Kad je video da ga spominju kao evrovizijskog učesnika Aca se u prvi mah nasmejao, ali ubrzo dobio i realnu želju da se oproba u tome. Do sada ga nisu preterano interesovali ovakvi spektakli, ali sada je dobio veliku i realnu želju da baš na ovakvoj smotri pokaže koliko može i šta sve zna. Posebno je zainteresovan da otpeva pesmu u rok maniru sa tvrđim zvukom i aranžmanom jer je takve muzike željan godinama unazad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading