DADO POLUMENTA GODINAMA ĆUTAO PA OBELODANIO DETALJE ODNOSA SA ŠAKOM: Pogledajte šta je rekao o svom stricu!

Autor:

Zabava

24.05.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dado Polumenta progovorio o gorućim temama pa otkrio detalje odnosa sa stricem Šakom!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Dado Polumenta..

Dado Polumenta se povukao sa javne scene na neko vreme, ali je sad odlučio da se vrati i nastavi da radi punom parom! Iako su neki pevači pričali kako mu je žena zabranila da peva, Dado se samo smeška i kaže da uživa sa porodicom dok čeka treće dete.

Dado Polumenta progovorio za "Star" o novom albumu koji je uradio sa Mc Jankom:

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/yankoomusic
Dado sprema duet sa Mc Jankom..

„Jeste, novi CD se zove Kameleon zato što u pesmama ima različitih muzičkih stilova. Dugo sam čekao na ovaj momenat, naporno smo radili na projektu i tek sada su se poklopile kockice bez obzira na trenutnu situaciju u svetu.”- nastavio je Dado, pa se dotakao kako podnosi situaciju sa koronavirusom u vezi posla i kolega koji pevaju po korona žurkama, te da li se žale na besparicu:

„Zaista je teška situacija za sve nas koji se bavimo ovim poslom koji je usko vezan za ljude i masovna okupljanja, tako da sam to vreme iskoristio maksimalno za rad na sebi, ali i na projektima koji slede i svemu što je vezano za novo predstavljanje. To stvarno nije za igru i smatram da svako za sebe treba da ima odgovornost za ovu pošast i da vodi računa o tim stvarima. Lično ja nisam imao ponude, niti bih prihvatao tako nešto u ovoj situaciji. Nije me još niko zvao do sada, zaista, nekako se svi snalaze u ovom haosu!”, pa progovorio o duetu sa Lukasom i njegovim napadima na pevače što kukaju zbog krize:

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas..

„Lukas je veliki umetnik i čovek koji iza sebe ima ozbiljnu karijeru, ovaj album se razlikuje od prethodnih, mislim da je ovo nešto najbolje od njega što se tiče umetnosti. E sad, koliko je komercijalan to će publika da odluči, a meni se sviđaju sve pesme. Svaki čovek je individua za sebe. Ne može da zna Lukas kako je bilo kome od njih koji kukaju. Situacija je teška i smatram da nije za prepiranje i bilo kakve loše komentare. Mogu misliti kako je ljudima koji hrane porodice od ovog posla, a radili su od vikenda do vikenda da bi mogli da plate račune i izdržavaju porodice od tih para koje zarade.”

Dado priznao da sujete na estradi ima i previše: „U ovom poslu je ima možda i najviše, kao i u glumi i politici. U svakom javnom poslu sujete ima na pretek. Uspeh niko ne prašta.” O optužbama na račun Lečića, Polumenta ima samo da kaže da ne veruje u sve to:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film, Tanjug/ZoranŽestić
Progovorio o Lečiću..

„Nisam bio tu i ne znam šta je istina, a šta ne. Lečić meni deluje kao gospodin koji nema potrebu za silovanjem, isuviše je uspešan i ostvaren u svakom smislu i smatram da tako nešto ne priliči takvom gospodinu.”, pa je otkrio kako se brani od koleginica s obzirom na to da važi za jednog od najprivlačnijih muškaraca na estradi:

„Zaista nikada nisam ostavljao takav utisak kada su takve stvari u pitanju i sve te žene sam gledao oduvek sa poštovanjem, nikada nisam imao ništa sa koleginicama.”

Uptan je da li prati li Zvezde Granda i da li bi voleo da bude član žirija, pevač je ko iz topa izjavio da ne propušta nijednu emisiju, te da bi i on verovatno bio ponekad grub prema kandidatima:

„Pratim, to ne propuštam. Čak sam često pomislio kako bih voleo da budem deo tog žirija i kažem svoje mišljenje o pojedincima, jer iz moje perspektive često to bude kontra od nekih koji donose sud, najviše zbog godina. Ja sam dosta bliži godinama i stilu tih takmičara za razliku od većine žirija.”

„Zaista smatram da buduća zvezda mora da sadrži svaki segment od navedenih da bi bio zvezda. Možda to nekad bude i grubo i siguran sam da može da se upakuje lepše, ali svi smo različiti, a i par njih iz žirija kada to govore ne misle ništa loše, samo oštro odreaguju zato što su dugo vremena u žiriju i non-stop imaju dodir sa njima.”

Foto: instagram.com/sakopolumentaofficial
Šako Polumenta..

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Šakom s obirom na to da kruže razne priče o njihovom odnosu Dado je izjavio da je više oguglao na sve:

„Oguglao sam više na te naslove i priče vezane za naš odnos. On je moj stric prvenstveno i čovek koji mi je puno pomogao u životu i karijeri i to nikada neću zaboraviti.”

Na samom kraju je otkrio kako se oseća po pitanju da postaje po treći put otac, i da li se boji kako će toliku decu izvesti na put:

„Ne bojim se ničega osim Boga, sve izlazi iz kuće. Kako ih mi budemo vaspitavali, takvi će biti. Tako da će to biti deca puna ljubavi i pravih vrednosti.”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading