DUŠKOV KOLEGA ODLEPIO ZA KARLEUŠOM: Mladom milioneru osujećen plan susreta sa Jelenom, NOVA ESTRADNA AFERA NA POMOLU?

Autor:

Zabava

24.05.2021

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesni milioner, koji je novac zaradio igrajući fudbal, navodno je "bacio oko" na Jelenu Karleušu što je šokiralo brojne kolege Duška Tošića koje su ovo otkrile.

RepublikaFoto: instagram.com
Duškov kolega želi Jelenu Karleušu!

Kako saznaje "Skandal", jedan poznati fudbaler iz Hrvatske koji igra za Italiju, odlepio je za Jelenom Karleušom! Prema rečima dobro obaveštenog izvora, kada Duško Tošić čuje za to, poludeće od besa i ljubomore!

MILIONER ŽELI JELENU

– Taj dečko je baš poznat jer je strašno dobar fudbaler, zaradio je preko 30 miliona evra, a ima tek 27 godina, Jelenin Duško zna za njega, kolege su – započinje izvor i dodaje:

– Njega su nedavno ortaci fudbaleri uhvatili dok je gledao Jelenine slike na Instagramu i po njegovim reakcijama, odmah im je bilo jasno da se mali primio na JK. On je čak pre korone, navodno, planirao da namesti susret s Jelenom. Imao je plan da sazna gde ona izlazi, nastupa, ide na ručak… Istripovao je da će da je startuje kada se nađu na tom mestu u Beogradu gde on često boravi, međutim, korona mu je osujetila planove. Dečko je inače jako zgodan i lep, sigurno bi ga JK primetila kada bi se našli u istom prostoru, ali čisto bi ga uočila, svi znamo da je ona odana Duletu, a to što mali mašta i tripuje da će da je startuje, pa neka ga, to nije zabranjeno – priča izvor kroz smeh i za kraj dodaje:

– U svakom slučaju, Dušku neće biti baš prijatno kada čuje šta se dešava. Taj mali je i lep i uspešan, povezivali su ga s jednom devojkom iz Srbije i zna se da on voli Srpkinje, tako da ako dođe do slučajnog susreta s Jelenom, biće gusto – zaključio je izvor za "Scandal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mik

24.05.2021 09:51

Koliko si dobijo love da ovo Jecino poturanje ovjavis.

Živojin

24.05.2021 12:50

JK nije lepa ni zgodna. A i ne zna da peva. Samo zna da vredja.

upala mozga

31.05.2021 06:23

vise ne daju golove vec ženama svojih kolega nešto drugo to im je važnije. Taman zakrpe za vreće. Sličan nivo sa obe strane.