JANA KRIJE GODINAMA ESTRADNU TAJNU: Tanja Savić bila u šemi sa oženjenim pevačem, ŽENA TRAŽILA MOMENTALAN RAZVOD ZBOG PEVAČICE?

Autor:

Zabava

24.05.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić imala aferu sa oženjenim pevačem, njegova žena htela da odvede decu i da se razvede od njega!

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić, E-Stock
Tanja Savić imala aferu sa oženjenim pevačem, Jana joj čuvala leđa gdinama!

Kako Scandal saznaje, davne 2014. godine Tanja Savić je bila u tajnoj vezi sa jednim pevačem koji i dan-danas nastupa sa Janom po inostranstvu! Jana je, kako nam prenose izvori, znala za tu vezu, ali nikada nikome ni reč nije rekla o tome.

ŠOK!

RepublikaFoto: instagram.com/janavip2011
Jana krila tajnu..

– Tanja je tada, navodno, bila u vezi sa oženjenim pevačem i on se o tome hvalio, pričao je da je sa Tanjom i to je došlo i do njegove žene, pa je ona čak htela da ga ostavi i da mu odvede i decu, čitav haos je tada nastao – objašnjava izvor Scandala i dodaje:

– Tu navodnu aferu su hteli sada da iskoriste protiv Tanje jer ima problem s mužem, međutim, Jana nije nikome ni zucnula o tome, ona baš štiti Tanju i na njenoj je strani, a znam da se taj pevač davno hvalio, baš je bio pobudalio – završava izvor, a taj pevač je svojevremeno ovako govorio:

– Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom tražila je razvod, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! – objasnio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading