REAGOVANJE! Policajac Darko Stojanović: Nisam bio na proslavi sa kriminalcima

Autor: Republika

Vesti

21.05.2021

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Stojanović, policijski službenik Uprave kriminalističke policije MUP Srbije reagovao je na tekst objavljen na portalu Republika pod naslovom "NOVE OPTUŽBE PROTIV JEDNOG OD ŠEFOVA MUP SRBIJE: Dijanin načelnik Veljin šerif u Pančevu".

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

U dopisu koji je u Stojanovićevo ime našoj redakciji prosledio njegov advokat Srećko Mitrić navodi se da nije istinito da je Stojanović organizovao proslavu za policijske službenike u ugostiteljskom objektu, kao i da nije prisustvovao proslavama na kojima su bili pripadnici klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

- Takođe, neistiniti su navodi da je Stojanović spasao od gonjenja brata i sinovca koji su učestvovali u tuči kao i sve druge činjenice navedene u tekstu - stoji u dopisu prosleđenom našoj redakciji.

Kako se dodaje, za Stojanovićem nikada nije bila raspisana potera, pa su netačne i tvrdnje da je bio zaustavljen od strane kolega iz Saobraćajne policije, kao što je netačno i da je odbio da uradi alko-test.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading