ŠEST MESECI SAM SKUPLJAO LEŠEVE POSLE BOMBARDOVANJA: Milutin MRKONJIĆ uputio ŠOKANTNO priznanje, a potom OVO TVRDIO za druge POLITIČARE!

Autor:

Zabava

23.05.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrka proslavio rođendan, a onda izneo do sada skrivene detalje.

Foto: youtube.com/printscreen
Milutin Mrka Mrkonjić

Političar i suprug Ane Bekute, Milutin Mrkonjić gostovao je u emisiji "Sceniranje", a tom prilikom mu je priređeno i iznenađenje povodom 79. rođendana. Pevačica se sa tortom iznenada pojavila u studiju, zajedno sa muzičarima na čelu sa Merimom Njegomir.

Milutin se obradovao Merimi, a kada je iza nje ugledao suprugu nastao je haos.

- Šta je bilo bre? Ideš da pevaš a? Pa jaooo- vrisnuo je Mrkonjić optuživši voditeljku da je sve zakuvala, a zatim dodao:

Foto: youtube.com/printscreen
Ana i Merima iznenadile Mrku za rođendan

- Zvao sam je telefonom i pitao da krene sa mnom, a ona kaže da ide da peva. Dajte čaše da polomim, saću da poručim pečenje da se donese za sve. Torte su stigle, još samo da se zamezi.

Tokom emisije otkrio je i detalje upoznavanja sa folk pevačicom.

- Gradilišta traže muziku. Upozano sam sve zvezde Lepu Brenu, Zoricu Brunclik a Ana je bila na poslednjem mestu. Sreli smo se na afterpartiju kod Šabana Šaulića. Dolazi Bekuta i ja pitam Šabana ko je ovo?  On kaže pa to je Ana Bekuta, ona ima hit "Zlatiborske zore", to je graditeljska pesma. Pozovem ja nju da mi otpeva pesmu i kaže ona meni "Sklonite ruke sa mog kuka, vi ste oženjen muškarac". Ja kažem "Onda vratite pare koje sam vam dao". Eto, tako smo se nas dvoje upoznali- ispričao je Mrka.

Osvrnuo se i na period posle bombardovanja te izneo neverovatne detalje. Naime, otkrio je da je šest meseci kasnije skupljao leševe po gradilištu.

Foto: youtube.com/printscreen
Mrka izneo šokantne detalje

- NATO je najveće zlo koje nam se dogodilo. Šest meseci sam skupljao leševe sa zgrada posle bombradovanja. Nismo znali čime su gađani mostovi, nismo smeli da puštamo ljude da prolaze tako- istakao je.

Na kraju se i pohvalio:

- Voleo bih da živim koliko treba i šetam okolo. Znate, ja sam i dalje najveći ljubavnik. Doduše, ima nekih iz moje stranke koji se utrkuju da budu zavodnici, ali nije to to. Od svih političara, ja sam na prvom mestu kada su žene u pitanju- zaključio je Mrkonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading