SAŠA POPOVIĆ PREKINUO SNIMANJE "ZVEZDA GRANDA": Zbog svađe članova žirija emisija stopirana!

Autor:

Zabava

29.04.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Grand" produkcije i bivši vlasnik, Saša Popović muku muči u poslednje vreme sa "Zvezdama Granda" i članovima žirija koji se previše sukobljavaju.

RepublikaFoto: JUTRO/printscreen
Nije imao izbora... Saša Popović

Popularni takmičarski šou potresaju skandali, članovi žirija se neprestano svađaju što je ovoga puta dovelo do prekida snimanja, a ovo je potvrdio i sam Saša Popović.

- Punih šest godina je žiri u ovom sastavu, ako izuzmemo Đorđa Davida koji je došao pre tri godine umesto Lukasa, i svi se oni dobro poznaju. Mislim da televizijski gledaoci misle "Bože, kako su se ljudi posvađali ovde, šta će biti u sledećeoj emisiji?" Ali nije tako, na kraju se svi izmire - kaže Popović i otkriva da ponekad varnice među žirijem umeju i da potraju. Tako je nedavno morao da prekine snimanje jer je na setu postalo napeto.

RepublikaFoto: instagram.com/djordje_david
Problematični žiri...

- Bila je svađalačka atmosfera da sam morao da napravim pauzu. I posle toga kao da se ništa nije desilo, nastavili smo normalno dalje - kaže Popović i dodaje:

- To vam je kao fudbalska utakmica. Dva tima na terenu, jedar udari drugog, ovaj mu vrati i završi se utakmica, oni se zagrle kao da se ništa nije desilo. Tako i ovaj žiri ne može niko i ništa da posvađa i uvek će funkcionisati kao i do sada. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Žiri mu stalno pravi skandale...Saša

Međutim, uprkos problemima koje članovi žirija prave, Popović tvrdi da su oni zaslužni za vrtoglavu popularnost emisije:

- Mnogo pevača je ranije želelo da bude u žiriju "Zvezda Granda", ali kad su videli da je žiri dobar, lud i nepredvidiv, tako da su odustali. Teško da neko može da nadmaši ovaj sastav. Ovi su postali glumici, 50 posto su pevači, 50 glumci. Ovo je kao neka serija za koju se ne piše scenario, sve ide spontano. Jednostavno totalno su nepredvidivi, ni ja čak nekad ne mogu da predvidim šta će da urade, možda su zbog toga "Zvezde Granda" nagledaniji šou program na ovim prostorima - izjavio je Saša za Grand News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading