(VIDEO) URAGANKE NA AERODROMU: Devojke presrećne plasmanom: SAME SEBE SMO IZNENADILE, MI SMO POBEDILE!

Autor: Miljana VOJVODIĆ

Zabava

23.05.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uraganke sletele, napravile haos na aerodromu!

RepublikaFoto: Miljana Vojvodić
Doček na aerodromu!

Grupa "Hurricane" je u finalu "Evrovizije" osvojila 15. mesto, a sada su Uraganke stigle u Beograd zajedno sa Marijom Šerifović koja im je sve vreme bila podrška u Roterdamu. 

"Srbija, Srbija, mi smo pobedili što se nas tiče. Nismo svesne šta se desilo, sabiramo utiske. Pregršt poruka i podrške. Ponosne smo i na nas i na region, same smo sebe iznenadile. Mi smo pobedile", rekle su one i dodale:

 

 

 

"Stručni žiri nije bio naklonjen nama, bili smo deveti po glasovima publike. Ući u finale je velika stvar. Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale. Koreografija je bila zahtevna. Možda nakon ovoga zakažemo koncert. Mi smo prezadovoljne i presrećne. Nama je drago da smo dokazale da smo dobre iako nam nisu verovali", rekle su one, a onda je Marija Šerifović rekla da je zadovoljna.

 

 

 

RepublikaFoto: Miljana Vojvodić
Dočekali smo Uraganke na aerdoromu..

- Ja sam zadovoljna, mislim da je vanije ono što će vam devojke govoriti. Drago mi je što je Srbija podržala predstavnike, nije moglo bolje, trudile su se. Ulazak u finale je ogroman uspeh. Dala sam Sanji 20 evra . Bila bih lažov kada ne bih rekla da je stručni žiri i mogao da da po neki glas", rekla je Marija,  pa je onda dodala:

 

 

 

-Da li ćemo da komentarišemo žiri, iskreno ja ne bih, svakako mislim da je ulazak u finale ogroman i uspeh i one time treba da se ponose- izjavila je Marija Šerifović u izjavi za medije o plasmanu na Evroviziji. 

 

 

 

Podsetimo, "Hurricane" su nastupile u finalu pod rednim brojem 8., a čim su kročile na scenu i zapevale hit "Loco, loco" prolomio se aplauz u Ahoj areni u Roterdamu. Publika je fenomenalno reagovala na energiju naših devojaka, tokom vatrenog nastupa u više navrata prolamali su se vrisci prisutnih.

Sanja, Ksenija i Ivana pobrale su sve simpatije, ali i komplimente na račun izgleda, nastupa i pesme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading