LJUBAVNICA, RADNICA I SAMOHRANA MAJKA: Ona može sve, a sa svojim PSIHOLOŠKIM borbama jedva izlazi na kraj!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.05.2021

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen život je pretežak!

RepublikaFoto: printscreen/imdb.com
Sada je porasla...

Serija "Policajac sa Petlovog brta", u kojoj su zablistali Ljubiša Samrdžić i Branka Katić, devedesetih godina prošlog veka harala je Srbijom. Nema ko je tada ije gledao, a sada je za fanove pristigla i jedna poslastica!

Naime, serija je dobila svoj nastavak u knjizi "Policajka sa Petlovog brda" koju je napisala Vesna Dedić, prema scenariju Predraga Perišića. Glavna junakinja romana je Jasna Simić, koju je u seriji glumila Branka Katić, ćerka popularnog policajca Boška Simića, koja je samohrana majka tri deteta tinejdžera, koju je dobila iz tri različita braka.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ona je dala dušu Jasna Simić...

- Scenarista Predrag Perišić napisao je scenario "Policajke sa Petlovog brda", što je nastavak scenaria za seriju koja je bila popularna devedesetih godina. Glavna junakinja romana je Jasna Simić, ona je devojka koju je igrala Branka Katić. U međuvremenu ona postaje policajka, tri puta se udala, razvela i ima troje dece iz tri različita braka. Predrag Perišić je fantastično napisao scenario u smislu događaja jednog policajca. Iz epizode u epizodu verno su dočarane dogodovštine sa kriminalcima, migrantima, otmica dece. Tu nisam morala da mozgam, sve je fantastično i dinamično - kaže Vesna za Informer, i otkriva šta je bio njen zadatak: 

RepublikaFoto: eStock
Glumila je Jasnu u popularnoj seriji...

-Moj zadatak je bio da toj Jasni dam dušu. Ona je trostruka samohrana majka, radi u državnoj firmi, suočava se sa različitim podmetanjima, ima troje dece u pubertetu. Trudi se da bude i dobra majka, i ljubavnica, i radnica, i morala sam da dočaram sve njene borbe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading