(VIDEO) UHVAĆEN SA NOVOM CICOM: Isplivao snimak pijanog Darka Lazića sa PRIVATNE PROSLAVE! ŠTA ĆE MARINA REĆI?!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.05.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina ga čeka kod kuće, a on lumpuje sa drugom ženom!

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Darko je uhvaćen sa novom devojkom?

Nakon što je pre nedelju dana Marini obećao da će se promeniti, pa zakazao venčanje za 24. jun, Darko Lazić otišao na privatnu žurku sa drugom ženom.

U prilog tome svedoči snimak koji se pojavio na društvenim mrežama i na kojem se vidi da je Lazić bio gost na jednom veselju u četvrtak veče u Irigu, gde je došao s javnosti nepoznatom crnkom, s kojom do sada nije viđen u društvu. On je u kafanu stigao oko 23 časa, a najavio ga je kolega Jovan Perišić, koji je takođe bio jedan od zvanica:

- Dobro veče, dragi prijatelji, evo, Darko Lazić je stigao!

Foto: printscreen/instagram.com
Uživa u provodu!

Kako prenosi "Alo!" Lazićeva prijateljica nije skidala osmeh s lica, ali se trudila da bude neprimetna. Prema rečima sagovornika ovog portala, koji se zadesio na licu mesta, Darko je celo veče bio veseo i raspoložen. Pevao je i svirao, a prisutni gosti su izbegavali da ga snimaju s devojkom s kojom je i došao. Provod je trajao do zore, ali nije poznato da li su njih dvoje zajedno otišli svojim kućama.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com
Gde je Marina?

Inače, otkako se situacija u porodici Lazić smirila i Marina vratila u porodični dom u Brestaču, pevač je nastavio da izlazi i da se provodi. Uskoro počinje i da radi punom parom jer ima zakazane tezge širom Srbije i regiona, i ova zabava kod prijatelja i kolege Bože Džonsa mu je dobro došla da se zagreje za predstojeću letnju sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pravda

23.05.2021 07:19

A kad ce da "zagreje" krevet u zatvoru? Ili je to već "odradio" moćnici?