(FOTO) DOBRO PROTRLJAJTE OČI OD VRELOG PRIZORA NA POPRSJE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Konačno pokazala SILIKONE SA KOJIMA SE POČASTILA!

Autor:

Zabava

20.05.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreo prizor raspametio javnost!

RepublikaFoto: instagram.com
Dušica Jakovljević pokazala bujno poprrsje!

Dušica Jakovljević otputovala je na kraći odmor u Grčku, a sa plaže se odmah javila na Instagramu i ispozirala u kupaćem kostimu.

Posle dužeg vremena, i voditeljka Zadruge je spakovala kofere čim su se otvorile granice, pa sada uživa na moru, ali još uvek nije otkrila s kim je otputovala.

Objavila je slike i snimke na kojima je pokazala da uživa, a pozirala je bez šminke u crnom dvodelnom kupaćem koji je u prvi plan istakao njeno bujno poprsje, a vide se i tetovaže u predelu butina.

Poznato je da je voditeljka častila sebe uvećanjem grudi za 40. rođendan, u novembru prošle godine, pa je leto dočekala spremnije nego ikad, ali i zadovoljnije, budući da osmeh s lica ne skida.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džama

20.05.2021 13:57

Manite silikone. Ali glas, ali glas!? Ovako kreštav glas je za crtane filmove.

SvetlanaP

14.07.2021 18:33

@Džama - Ali klepetanje i objasnjavanje, da niko ne moze da dodje do reci od nje.....pa haljine kao da su sivene od kineske jeftine draperije sa ogromnim deholteom napred da se vide novi silikoni...............pa vrpoljenje na stolici.... pa.... ne mogu dalje.. kao sto nju ne mogu ni da gledam ni da slusam.