IZBIO ŽESTOK HAOS OKO IMOVINE: Nikolija i Relja u opakom klinču, DA MI NIJE VESNE NE BISMO IMALI NIJEDAN STAN?!

Autor:

Zabava

20.05.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos oko imovine u domu Relje i Nikolije!

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Nikolija i Relja se pokačili!

Kako SCANDAL! saznaje, Nikolija i Relja posvađali su se oko imovine!

Sasula mu sve u lice!

Naime, Niki je prebacila mužu da joj je sve obezbedila majka Vesna Zmijanac i da od njega nema ništa!

– Nije to bila klasična svađa, više je bilo zezanje, ali je, bogami, Niki dobro prozvala Relju – započinje  izvor za Svet i dodaje:

– Frka je nastala bezveze, oko neke gluposti ko šta treba da uradi u kući, ali je Niki iskoristila situaciju da malo presliša muža, pa je oplela: Da mi nije moje majke, ne bismo imali nijedan stan! Ja uz sve to ne moram više ni da radim do kraja života! A plus i radim, pevam, nastupam i unosim na hiljade evra u kuću, rekla je Niki više u šali, a Relja je prihvatio zezanje: Pa jeste, ti si moja bogatašica, zato sam te i izabrao – završava naš izvor.

Podsetimo, Niki je od majke nedavno dobila stan od 300 kvadrata, nekretnina se nalazi pored Hrama Svetog Save, a ima i veliki stan na Voždovcu, kao i nekoliko nekretnina kojima se ne zna lokacija, tu su i kuća i imanje na Bukulji. I Relja ima stan od roditelja i dosta i sam zarađuje, ali to svakako nije ni blizu onoga što im Vesna pruža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading