ADIL PRIMIO VAKCINU PROTIV KORONE! Pevač otkrio koje je cepivo primio, pa poslao jasnu poruku javnosti!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.05.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Adil Maksutović vakcinisao se danas protiv koronavirusa u Domu Zdravlja na Paliluli.

Foto: instagram.com/adilmaksutovic
Adil primio cepivo

Adil je objavio simpatičan video sa vakcinacije , a potom poslao i poruku, kako svojim fanovima, tako i celokupnoj javnosti.

Pevač je došao nasmejan u Dom zdravlja na Paliluli, gde je primio vakcinu protiv koronavirusa. Potom je na svom profilu na društvenim mrežama objavio poruku:

-Želim da se zahvalim svim zaposlenima u Domu zdravlja Palilula na dobro organizovanoj, brzoj i bezbolnoj vakcinaciji. Zbog prirode posla kojim se bavim i veoma čestih putovanja, izabrao sam Pfizer vakcinu koja je već registrovana, priznata i odlično ocenjena u Evropskoj Uniji. Nemam nameru da utičem na bilo čiji izbor da li treba da primi vakcinu ili ne... niti želim da favorizujem bilo koje cepivo...

Apsolutno podržavam slobodu izbora o vakcinaciji. Svako od nas je gospodar svoje duše i svog tela... ali to ne znači da treba da se ponaša kao da virus ne postoji. Nažalost SARS-CoV-2 je među nama... i može biti veoma opasan po zdravlje nekih ljudi... To znaju svi oni koji su završili u bolnici ili izgubili svoje najmilije... - napisao je pevač, pa dodao: 



-Ako ste preležali Koronu i na sreću imali blagu kliničku sliku bolesti, podložni ste novoj infekciji od strane svih ostalih, verovatno mnogo opasnijih mutiranih oblika virusa (brazilski, britanski, indijski, južnoafrički, kalifornijski...) od kojih nas, kako kažu stručnjaci, vakcina uspešno štiti.
Videćemo... Odluku o vakcinisanju donesite isključivo u dogovoru sa vašim lekarom. Nadam se da će se život uskoro vratiti u normalu i da ćemo se uspešno izboriti sa svim negativnim posledicama Pandemije. Vakcinacija je najbrži put ka tom cilju! -
zaključio je Adil.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

15.05.2021 17:20

Sto si primio vakcinu, ako si primio, to je u redu. Ali sto i ti reklamiras to sto si uradio. To je tvoja privatna stvar, i nije moralno gurati ljude tamo gde nemas pojma sta ce iz toga izaci.