(FOTO, VIDEO) Popularna starleta napravila LOM na PROSLAVI ROĐENDANA: Pogledajte HIT SNIMAK Tijane AJFON!

Autor:

Zabava

07.05.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta proslavila prvi rođendan salona lepote koji je u njenom vlasništvu.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Organizovala ludu žurku... Tijana Ajfon i Mimi Oro

Tijana Ajfon potrudila se da priredi gala proslavu povodom godišnjice otvaranja salona, a za tu priliku pripremila je, između ostalog, šampanjac, tortu, balone i konfete. 

"Firma od poverenja" uručila je Tijani i sertifikat za odličnu reputaciju, doslednost u radu i korektan odnos sa klijentima. 

Popularna starleta poverila se koliko je zapravo teško u doba pandemije pokrenuti sopstveni biznis.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tijana Ajfon

- Kad si istrajan u svom poslu i kad imaš kvalitetan rad možes da uspeš. Od prvog dana trudila sam se da bude kvalitetno. Ja nemam nijednu zamerku, proglašena sam za preduzeće godine, imam i diplomu. Ko se trudi može da uspe. Ne postoji izgovor, treba ti samo volja da uspeš. Počela sam i kupaće kostime da radim, uložila sam 500 eura, napravila sam bum. Treba samo jaka želja i kreativnost- istakla je Tijana pa dodala:

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tijana Ajfon pozira na slavlju

- Mogu da te lome, da pričaju za tebe svašta, samo se dižeš. Mogu da me mrze, da me ignorišu ali ne mogu da ne vide moj uspeh. Prošlu godinu ne smatram kao neuspeh, smatram kao školu, nešto što je trebalo da se desi, da bi shvatila ko su mi prijatelji i šta trebam da radim u životu. Smatram da je ova godina najlepša godina koja se mogla desiti, po svemu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading