(FOTO) ZVEZDA "JUŽNOG VETRA" PO PRVI PUT POKAZAO SINA I PORUČIO: Svako cepa svoju šljivu!

Autor:

Zabava

03.05.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Radonjić raznežio pratioce fotografijom sa sinom

Foto: youtube.com/printscreen
Zvezda "Južnog vetra" Miodrag Radonjić...

Glumac Miodrag Radonjić odlučio je da za najradosniji hrišćanski praznik pokaže sina, a tako razneži sve svoje pratioce. 

Šestomesečni Sava isti je tata, a na fotografiji se može videti kako glumac drži rakiju, a njegov sin kašicu od šljive.

Foto: printscreen/instagram
Miodrag Radonjić sa sinom...

- Svako cepa svoju šljivu... Srećan Uskrs - našalio se Radonjić.

 Zvezda filma "Južni vetar" nerado govori o svom privatnom životu i partnerki Milici. Sada je, međutim, napravio izuzetak i posle pola godine pokazao sina.

- Dar novog života je najvažnija i najlepa stvar koju čovek može imati. Veoma se radujem novim avanturama i lepim trenucima koji nas čekaju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komenatrisati - izjavio je glumac nedugo pošto je postao otac.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Miodrag Radonjić...

Javnost je njih dvoje po prvi put videla prošlog proleća na premijeri filma "Hotel Beograd". Glumac je izjavio da ga je njegova devojka, inače psiholog, hipnotisala.

- To sam rekao u šali, kako bih izbegao da previše govorim na temu ljubavi. Jer smatram da je važno odvojiti javni od privatnog života. Evo, otkriću vam da smo se upoznali slučajno, na jednoj proslavi- istakao je glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading