SVAKO IMA PRAVO DA PRIJAVI ZLOSTAVLJAČE: Radonjić progovorio o slučaju Danijele Štajnfeld

Autor:

Zabava

03.04.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miodrag Radonjić, oglasio se sada povodom slučaja Danijele Štajnfeld i javno joj pružio podršku.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Glumac Miodrag Radonjić javno je prućio podršku Danijeli Štajnfeld...

Danijela Štajnfeld, popularna glumica, privukla je veliku medijsku pažnju kada je optužila Branislava Lečića za silovanje.

Javnost se tada digla na noge i podelila na dve strane, na jednoj strani su oni koji veruju Lečiću, a na drugoj oni koji pružaju podršku Danijeli.

Sada se oglasio i glumac Miodrag Radonjić, prokomentarisao je slučaj i javno pružio podršku Danijeli.

- Imam potrebu da podržim sve moje koleginice, ali i žene koje se susreću sa tim. Nemam neki pametan komentar na to što se dešava ne samo njima, nego ko zna kome sve, širom sveta. To je definitivno nešto o čemu mora da se govori. Želim da svojim malim doprinosom ohrabrim neke devojke koje nemaju možda dovoljno hrabrosti da kažu da su bile zlostavljane u bilo kom obliku. Svako ima pravo da to kaže. Jednostavno, društvo mora da bude zrelo, da to prihvati i podrži. To je način da se ti seksulani predatori, ko god da su, ponovo kažem, ne mogu ni na koga da upirem prstom, ali da se oni makar malo upozore- rekao je Radonjić dodavši da ne može da se seti da li je bio nekada u ovako neprijatnoj situaciji, ali da bi sigurno fizički i verbalno mogao da se obračuna sa zlostavljačem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Podržao je i glumicu Milenu Radulović u slučaju protiv Mike Antića...

Podestimo, Radonjić je pohađao i školu glume Mike Antiće pa je, kada se pričalo o prijavi Milene Radulović protiv Antića, istupio i javno podržao koleginicu rečima:

Foto: instagram.com/milena.radulovic
Kolega joj pružio podršku i javno...

- Velika hrabrost je očigledno bila poterebna da Milena o tome progovori. Ja sam u dramskom studiju bio od 15. do 18. godine i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Nijedan znak nije na tako nešto upućivao. Žao mi je što je ozbiljan četrdesetogodišnji pedagoški rad diskreditovan ovom pshihopatskom mračnom pozadinom. Osećam se zgroženo, tužno i razočarano. Dajem snažnu podršku Mileni, kao i svim ostalim devojkama koje su imale slična iskustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading