SMRT JE POBEĐENA, RADUJTE SE LJUDI! Doktorka Grujičić čestitala praznik uz PRELEPU SLIKU!

Autor: Republika

Vesti

03.05.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prof. dr Danica Grujičić uputila je pozdrav Hristos vaskrse, ističući da je smrt pobeđena i poželevši radost svima na najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

- Smrt je pobeđena, radujte se! Hristos vaskrse! - napisala je Grujičić juče na svom Fejsbuk profilu uz fotografiju sa, kako je istakla, velikim prijateljem vladikom Teodosijem, što joj je draga uspomena iz Gračanice.

Poželela je svima da praznik provedu u krugu najbližih - u miru, ljubavi i dobrog zdravlja. Ujedno, osvrnula se na prethodni period borbe sa epidemijom korone.

- Svim kolegama želim puno uspeha, a što je manje moguće teških pacijenata. Prethodni period nas je bacio u mnoga iskušenja, kako lična tako i profesionalna. Verujem da su nas ti teški trenuci zbliži i naučili da moramo živeti u i za zajednicu. Da naše lično ne sme biti ispred naših bližnjih. Da naučimo da dajemo, da se žrtvujemo, i da stavimo interese drugih ispred svojih - napisala je i dodala:

 

SMRT JE POBEDJENA RADUJTE SE ~ HRISTOS VASKRSE! Svima želim da ovaj najradosniji praznik provedu u krugu svojih...

Posted by Даница Грујичић on Sunday, May 2, 2021

- Jedino tako svi možemo da napredujemo, a to je upravo ono što slavimo danas. Hrist se žrtvovao za sve nas i stavio nas ispred njega. To je svetli primer kojim treba da se vodimo. To je ono čemu učim svoje mlađe kolege i studente, da mi radimo da bismo pomogli bolesnima, a ne da bi nas učinili velikima. Tako je i u svim profesijama i u životu.

 

Praznik je posebno čestitala srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, kako je napisala, koji proslavlja praznike u neizvesnosti i strahu, ko zna koju godinu po redu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsto

03.05.2021 07:52

Христос воскрeсе! Ваистину воскрeсе!