MARINA DEFINITIVNO NAPUSTILA DARKA PA OTIŠLA U PEĆINCE KOD SVOJIH: Pevač viđa dete, ali se više ne sreće sa verenicom?

Autor:

Zabava

03.05.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina otkačila Darka konačno!

RepublikaFoto: instagram.com
Darko i Marina

Darko Lazić nikako da se iščupa iz problema. Do sada ga je verenica Marina ostavljala u nekoliko navrata, ali je to uvek bilo na dan ili dva, međutim, ovog puta rešila je da raskrste zauvek. Neće više da trpi njegove gluposti, pa je uzela sina i sa stvarima otišla da živi kod svojih u Pećince.

Definitivno je kraj!

–I pre nego što je počelo da se priča o tome da Darko ima neke veze sa Veljom Nevoljom, Marina je odlučila da ga ostavi. Nije se to desilo preko noći, skupilo joj se sve, a preko svega je prelazila zbog sina Alekseja. Međutim, ne može više. Pre nekih mesec dana ona i Darko su imali ozbiljnu svađu, nakon koje je ona uzela sina i otišla kod majke u Pećince. Išao je Darko tamo, pokušavao da razgovara sa njom, ali ona ne popušta. Kaže njegova majka Branka da misli da je definitivno kraj. Na instagramu se više ne prate, ni on nju, ni ona njega. Oni nisu venčani, tako da ne moraju da rešavaju nikakvu papirologiju. Marina ne želi da ga kažnjava preko sina, dete može da viđa uvek – kaže izvor za Star i nastavlja:

–Darko skoro svaki dan ide da vidi Alekseja, ali kada ode po njega sa Marinom se ne sreće jer ona ne želi još uvek da ga vidi. Žao joj je što nisu uspeli, ali joj je svega preko glave. Evo u četvrtak prošli, Darko je opet bio na korona žurki, Marina nije mogla da veruje. Smatrala je da će se on nakon smrti oca primiriti, ali ništa od toga. Darko je u nedelju uveče bio i na rođendanu kod Tamare Milutinović i tamo su ga kolege pitale što nije došla i Marina, a on im je otvoreno rekao da imaju problem i da nisu zajedno. Kada je žurka malo odmakla, Darko je naručivao tužne pesme, za koje kolege smatraju da je posvetio bivšoj verenici – završava izvor iz Brestača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading