(FOTO) TRANSFORMACIJA ZVEZDE GRANDA O KOJOJ SE PRIČA! Kad već NEMA HIT, rešila da se posveti fizičkom izgledu, pa šokirala!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.05.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodnih godina iz "Zvezda Granda" iznedrile su se brojne zvezde, ipak, pojedine su imale slavu od pet minuta i potpuno pale u zaborav.

RepublikaFoto: youtube.com
Predviđali su joj uspešnu karijeru, ali ona je nestala sa scene

Jedna od njih je i pevačica Jelena Mirkov. Pred njoj je bila blistava karijera, a na muzičku scenu stupila je kroz ovo poznato muzičko takmičenje.

U sezoni kada je ona učestvovala, bila je jaka konkurencija, a dobar deo takmičara je uspeo da postigne uspešne karijere koje traju i danas. Ipak, ona nije bila jedna od njih.

Jelenu bi danas malo ko prepoznao, posebno jer se veoma retko pojavljuje u medijima i javnosti. Ona se muzike nije odrekla, međutim, veliku scenu i pune koncerte ipak nije dosanjala. Danas nastupa ali na svadbama i drugim privatnim veseljima.

RepublikaFoto: youtube.com
Ovako je Jelena izgledala tokom takmičenja u "Zvezdama Granda"

Jelena se takmičila u "Zvezdama Granda" sa Katarinom Živković, Radom Manojlović, Milanom Stankovićem, ali nije uspela da održi slavu sa početka karijere kao oni.

 

Čak se 2011. obrela u rijalitiju "Dvor", ali ni to joj nije pomoglo da postane poput ostalih devojaka iz Zvezdi Granda. Izdavala je pesmun za pesmom, ali nijedna nije postala veliki hit.

Jelena se nedavno vratila na scenu, drastično promenila fizički izgled, nadajući se da je to karta za uspeh.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading