(VIDEO) Takmičarka "Zvezda Granda" se obukla kao OPATICA, a onda skinula SVE sa sebe: OTAC SVEŠTENIK NAPUSTIO STUDIO!

Autor:

Zabava

18.04.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka Zvezde Granda se obukla kao opatica, pa skinula sve sa sebe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Takmičarka Zvezde Granda se obukla kao opatica, pa skinula sve sa sebe.

Prethodne večeri u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" predstavila se Marija Gruevska (23) iz Bitolja, iz tima Aleksandra Milića Milija i Selim Selimović (28) iz Niša, iz tima Violete Viki Miljković.

Marija se predstavila pesmama ''Jedanaest'' Marije Šerifović i ''Lutka za bal'' Parnog valjka dok je Selim to učinio pesmama ''Hanuma'' Šabana Bajramovića i ''Kesandžik'' Zvonka Demirovića.

Oba kandidata osvojila su maksimalnih šest glasova, a onda je Saša Popović odmah naredio preglasavanje, što je ponovo rezultiralo jednakim brojem glasova- 3:3.

Žiri se podsmevao Saši Popoviću koji je morao da donese odluku kog kandidata će pustiti direktno dalje a kog poslati u baraž.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Marija Gruevska

- Nemoj molim te da se Marija presvalči opet..dva kostima u pm...- rekao je Mili Popoviću za svoju kandidatkinju, pa se obratio žiriju:

- Pa šta vam je, kako tri tri? Pogledajte nju, pa zar se ova emisija ne zove ''Zvezde Granda''? - aludirao je Mili na dva izuzetna stajlinga njegove kandidatkinje koja se iz kostima opatice, skinula u kostima nalik onim na kabare nastupima.

- Selim kida bre nemoj tako- branila je JK drugog kandidata, a onda je Mili napao Snežanu, Anu i Đorđa koji su Selimu dali glas:

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Marija Gruevska

- Ti si bre na drogama - odgovorio mu je David.

- Dečko je odličan ali ne može da se poredi sa njom! - vikao je Mili, dok drugim članovima žirija nije bilo jasno zašto osporava Selimov talenat.

- Jeste od Gruevske stajling odličan, ali šta fali Selimu?- rekao je Saša sa čim se i Marija složila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Saša Popović

Nakon minuta svađe između čuvene šestorke, Saša Popović je prelomio

- Puštam Mariju dalje, ali ti Selime kidaš i sigurno prolaziš u baražu!

Zanimljivo je da je kandidatikinjin otac sveštenik, a da je ona u svrhe muzičkog takmičenja obukla monašku rizu, te se to njemu nije dopao, pa nije sačekao komentarisanje u sobi emocija, već je izašao. Takođe, Gruevska se tokom prošlog predstavljanja obukla kao svetica, a taj stajling je bio jednako zapažen.

Detaljnije pogledajte od 1:27:27:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading