NOVI SKANDAL: Takmičar šoua "Zvezde Granda" ponizio Đorđa Davida na Instagramu!

Autor:

Zabava

03.04.2021

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uporedo sa skandalom vezanim za Vanju Knežević i muzički talent šou-program Zvezde Granda, desio se i niz prozivki na račun Đorđa Davida, premda je ceo ovaj slučaj imao znatno manji odjek.n

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Đorđe David

Podsetimo, kada je Nenad Dmitrović, kom je roker bio mentor, stao na Vanjinu stranu i sam izneo određene zamerke na račun ovog TV formata, jedan njegov kolega je to shvatio kao uvredu na Đorđev račun, što je izazvalo dalju lančanu reakciju.

- Upoznajte mog novog cimera. Zvaćemo ga Klimaks Đole - napisao je Dmitrović, a mnogi su shvatili da je ovim prozvao Đorđa Davida, svog nekadašnjeg mentora.

Foto: Printscreen

Podsetimo, povodom slučaja Kneževićeve, Nenad je pre dve nedelje na društvenim mrežama napisao: Užasno me nervira nepravda koja se čini ovoj devojci Vanji. Većina kandidata ćuti jer nam je rečeno da ne smemo podržati ništa što ona objavi. Iskreno, boli me uvo za Grand, svašta bi se tu moglo reći, ali se ipak nadam da postoji neka kosmička pravda koja čeka sve te loše ljude. I posle kažu: Ti si svesno ušao u to. Nisam! Nisam zbog toga došao tamo. Sve to prevazilazi okvire kulturnog i normalnog. Neću da ćutim i nisam predmet za lečenje njihovih frustracija. Tačka!

RepublikaFoto: Printscreen
Nenad Dmitrović

Tada mu je kolega iz spomenutog šoua, takođe putem društvenih mreža, odgovorio: "Ne znam da li je bivši član ekipe Đorđa Davida svojim postupkom želeo, videvši slučaj dotične takmičarke, da na isti način skrene pažnju na sebe, pa je svojim izjavama pljunuo na bivšeg mentora, koji mu je pružio svu moguću i potrebnu pažnju kada je u pitanju priprema za takmičenje tako što je održao jedno 60 proba i napravio od njega daleko boljeg pevača, tako što je na probe dolazio i sa slomljenom nogom, tako što je sebi uskraćivao viđanje rođenog deteta, da bi njemu preneo znanje kao i svima nama. Je l' ovo zahvalnost, Nenade? Sram te bilo! Godinu i po dana učenja o ponašanju kako na stejdžu tako i u životu i ti ništa od toga nisi naučio. E, moj Nenade..."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marijapazova

04.04.2021 08:33

Svaka čast za Nenada Dmitrovića imas m..da dečko! A odgovor je klasičan botovski, ceo pasus jedna rečenica, napisan u ime drugog, fraza do fraze, naručeno, botovski.

Andrej

04.04.2021 11:37

I ovaj sopstveno dete nije gledao zbog Nenada i u bolovima sa slomljenom nogom dolazio zbog Nenada? Boze, pa najgori je za sebe. Dolazio je samo i iskljucivo zbog para. Samo zbog sebe, i para. Jer da peva ne moze, niko ga ne slusa. Koje su ovo, ali opasni, manipulatori i lovci na ljudske duse. Ma fuj