ANA ŠTAJDOHAR IZVREĐALA ŽENU JER NEMA DECU: Internet bruji o SKANDALOZNOM ponašanju pevačice!

Autor:

Zabava

29.04.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Štajdohar šokirala je javnost svojim pisanjima na društvenoj mreži Tviter gde je izveđala ženu jer "nema svoju decu, već čuva tuđu".

RepublikaFoto: instagram.com/ana.stajdohar
Napala ženu koja joj se kulturno obratila... Ana Štajdohar

Sve je počelo od objave Aninog supruga, saksofoniste Nikole Demonje koji je na društvenoj mreži izneo problem koji su nedavno imali u banci, kada službenici nisu dozvolili njihovom sinu Lavu (6) da ode do toaleta. 

Nikola je sa sinom bio u banci, a kada je dečak zamolio da ga odvede do toaleta, bankarski službenci su rekli da nemaju toalet za klijente već samo za zaposlene u koje ne mogu da ih puste:

- Se*em vam se u banku, bukvalno dinar više neću da primim preko vas, govna smrdljiva banka.

Ne date mi dete od 6 godina da uvedem u toalet jer NEMATE TOALET ZA KLIJENTE. Pa za koga imate toalet?? Govna! Gasim sve račune i menjam banku.  15 godina sam klijent banke i da mi ne date dete da uvedem u tolalet da piški, ma je*o sam vam mater za svaki dinar koji sam dobio preko vas. NIKADA VIŠE. Ima da vam se*em po banci do kraja života za ovo- pisao je Nikola na društvenoj mreži, a potom dodao:
RepublikaFoto: Tanjug/Jaroslav Pap
Ana Štajdohar

- Na stranu što niko nije primetio da sam ušao sa detetom, pa ne daj Bože da mi da karticu preko reda, jer to je strašno komplikovan proces, ali da mi ne date detetu da piški?! Pa bukvalno treba da se ugasite i da nestanete. Ovo u životu nikada i nigde nisam doživeo! - besno je napisao Nikola, a kada se izvesna Ivana uključila u raspravu objašnjavajući da su toaleti smešteni u službene prostorije u koje ne smeju da ulaze nezaposleni zbog sigurnosti podataka i novca, na nju se obrušila, po svemu sudeći, Ana Štajdohar. A nakon izvesnog vremena, pevačica je uvredila ženu jer nema svoju decu, već čuva tuđu:

Foto: Twitter

- Prosto, ne može. Nemaju toalet za korisnike, a toaleti su smešteni u delove banke u koje može samo službeno lice da uđe. Sve što je pod zaštitom mora da se štiti. Takva su pravila. Sledeći put pre nego što uđe u banku neka pita dete da li mu se piški - napisala je žena koju je kasnije Ana izvređala, a što su potvrdili učesnici ove debate:

Foto: Twitter

- Koliko si jadan od nula do Ana Štajdohar pa ženi koja nije rodila, ali je prihvatila  i odgaja tuđe dete kažeš da nije roditelj? - otkrila je jedna učesnica rasprave. 

Foto: Twitter

Povodom ovog incidenta u kom je Ana učestvovala pa obrisala svoje stavove, kontaktirali smo pevačicu koja do obajvljivanja teksta nije odgovarala ni na pozive, ali ni na poruke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

29.04.2021 13:20

Samo maliciozna i glupa osoba može da u raspravu uđe vređajući ljude i pominjući ono što ih, možda, najviše boli. Ološi i nabeđene zvezde!

Milojko

30.04.2021 07:57

Pa šta očekivati od supruge čoveka koji se ovako "biranim" rečima obraća bankarskim službenicima preko društvenih mreža?! Nevaspitanje na nivou! Svi mi imamo decu i bebe i odgajali smo ih i terali da obave fiziološke potrebe pre izlaska iz kuće. Bračni par Štajdohar očigledno nije ništa naučio od svojih roditelja ali se ipak razmnožio i postao roditelj. Svakakvih nas ima!