DUŠAN IMA NOVE DOKAZE PROTIV TANJE SAVIĆ: Pevačicu muž ucenjuje SNIMKOM!

Autor:

Zabava

29.04.2021

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić nikako ne može da pronađe izlaz iz problema koje joj priređuje suprug Dušan Jovančević koji joj je još pre godinu dana odveo decu u Australiju.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Dušan smislio novu smicalicu za Tanju...

On je sada napravio novu smicalicu Tanji, pa ju je ucenio eksplicitnim snimkom, a ona je odlučila da slučaj prijavi policiji.

- Od kada je počela da se vodi borba oko starateljstva, Dušan ne bira sredstva. Ucenjuje Taru čime stigne, ali ona nije ni sanjala da će je otac njenih sinova uceniti i snimkom s*ksa. Naime, navodno postoji snimak na kom su Tanja i Dušan intimni. Tanja kaže da ne zna da snimak postoji, ali ne isključuje mogučnost da ju je tajno snimao. Kada je presuđeno u njenu korist , Dušan je jednom njihovom zajedničkom prijatelju rekao da će uložiti žalbu i da će snimak na kom sa Tanjom ima s*ks priložiti sudu, ali i dati medijima, kako bi dokazao da ona nije dobra majka. On je uz to naveo i kako je nabavio dokaze da mu je Tanja bila neverna u braku - otkriva za "Star" izvor i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Podnela novu tužbu... Tanja

- Taj prijatelj je odmah pozvao Tanju i rekao joj šta mu je Dušan ispričao. Međutim, ona je odmah rekla da mu neće dozvoliti da se na taj način bori za sinove. Napomenula je da dokaze da ga je varala u braku sigurno nema i da, i ako nešto postoji, da je to on sam montirao, a za snimak s*ksa nije sigurna, tačnije ne sme da tvrdi, jer postoji šansa da ju je tajno snimao. To ju je još više frapiralo, jer ne može da veruje na šta je on sve spreman - kaže izvor.

- Tanja je ceo slučaj prijavila policiji, odmah se našla sa svojim advokatom i protiv Dušana podnela tužbu, a za svedoka je predložila tog prijatelja koji poseduje snimak razgovora:. Koliko sam upućen sada se čeka odluka na koji način će Tanja preuzeti decu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading